Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen normális először csokolozni, elveszíteni a szuzessegunket?
Figyelt kérdés
Tudom hogy mindenkinél más de milyen az átlag. Kb hány évesen normális?2016. jún. 17. 13:45
1/12 anonim válasza:
hát, az emberek nagy többsége tizenéves korban túlesik ezeken. Általában 14-24 éves kor között már mindenki szerez valamennyi tapasztalatot ilyen téren. Persze vannak kivételek is.
2/12 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy hány évesen normális. Ez nem versenysport. Majd ha a megfelelő partnerrel eljuttok a megfelelően elkötelezett, szerelmes kapcsolatra, akkor tudni fogod. Akinek ez 30 évesen jön, hát annak akkor, és nehogy már más előtt gáz kell hogy legyen. Senkinek semmi köze hozzá.
3/12 anonim válasza:
Az átlag manapság olyan 17, a normális olyan 18-23 között lenne.
4/12 anonim válasza:
14-15 (megfelelő körülmények között!)
5/12 anonim válasza:
Nem kortól függ... akkor normális ha megvan a megfelelő társ hozzá.
6/12 anonim válasza:
Félre olvastam a kérdést... (utolsó előtti vagyok)
Ez amúgy személyenként változó ,nem behatárolható.
7/12 anonim válasza:
csók 14 tol szerintem elfogadható de lehet inkább csak 15 tol... szüzesség elvesztése 17 évnél egy percel sem korábban...
8/12 A kérdező kommentje:
Oké koszi l. De a csók hány évesen történik átlagban?
2016. jún. 17. 22:04
9/12 anonim válasza:
A csók az örökké jó, nagyon fiatalon is, mindhalálig!
A szüzességet elveszteni viszont nem sürgős (petting!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!