Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ezt gondolom?
Csak szűz lánnyal tudok összejönni? Mármint ismerkedtem már, de kiderült a lányról, hogy nem szűz és eléggé fiatalon vesztette el.. Szerintetek ez gond? Hogy az elsőt mindenképpen egy szűzzel akarom?
17F
Normalis :) !!! Egy nem szuz lany nyilvan tapasztaltabb egy szuz fiunal :) es igy felsz hogy tul nagy lenne a toled teljesitesre valo elvaras :) szerintem normalis !!
16/l
Normális elképzelés, csak kicsit komplikált, hosszadalmas a kivitelezése
(megtudni, hogy ki szűz még, meghódítani, rábeszélni az együttlétre stb.),
addig is felkészülhetsz a témából, ha a Szexualitás kategória keresőjébe írod:
szüzesség elvesztésével járó
Én egyet értek veled.......
Aki 14-15 évesen veszítette el, nálam kizáró ok, mert az értékrendje nincs helyén és a viselkedése sem..... Komolytalanságot sugall, én pedig komoly és intelligens lányokat keresek.
#1 vagyok
Ha teged ez zavar es nem erezned jol magad akkor nem biztos hogy jo ... De ha meg szereted es erzed hogy o is teged es jol erezned magad vele akkor belemehetsz :)
De mondom ha nem erzed jol magad akkor ne eroltesd szerintem.
Engem se erdekelne olyan fiu pl aki mar 14-15 evesen minden lanyt elcsabitott a bokorba ... De ha szeretnem es tudnam hogy o is engem vagy is tudnam hogy jol erzem vele magam ugy mas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!