Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ritka vagy sem az olyan 30 éves férfi, aki még szűz?
Figyelt kérdés
Több kérdést is olvasok itt az oldalon,ahol kérdezik,hogy gáz-e,ha 25,26 stb évesen nem volt barátnője?!
Rendszeresen látok ilyen kérdéseket.
Szerintet hazánkban ritka vagy sem az olyan férfi,aki 30 évesen szűz?
Ha összeszednék magukat,akkor simán elvesztgetnék a szüzességüket?
2019. okt. 12. 20:45
1/21 anonim válasza:
Nem ritka. Példának okáért itt vagyok én. 32 évesen még az vagyok.
2/21 anonim válasza:
Ritka. Azért tűnik soknak, mert gyakorira az fog jönni, akinek gondja van, nem az, akinek normális szexuális élete van. Velük sokszor az a gond, hogy a szüzességükön kívül elég komoly komplexusaik vannak, így ha összeszednek egy numerát valahogy, attól se lesznek sokkal előrébb.
3/21 anonim válasza:
2:
Én nem ásom el magam. Ez van.
4/21 anonim válasza:
Miért nem mentek prostihoz? Őszintén kérdezem.
6/21 anonim válasza:
Tényleg hihetetlen, hogy valaki 30 évesen még szűz. De léteznek jópáran.
8/21 anonim válasza:
Barátnőm tesoja 29 eves es szuz. Ronda es egyszeru mint egy faek.
Emiatt nagyon komplexusos es eleg gyakran rug be.
9/21 anonim válasza:
8-as 36/f te mi okból vagy még szűz?
10/21 anonim válasza:
"Ha összeszednék magukat,akkor simán elvesztgetnék a szüzességüket?"
30 évesen már olyan súlyos és torz szexuálpszichológiai fejlődésen mentek át, hogy nincs remény önerőből elveszteni.
Rajtuk tényleg csak a prosti segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!