Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ritka vagy sem az olyan 30...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ritka vagy sem az olyan 30 éves férfi, aki még szűz?

Figyelt kérdés

Több kérdést is olvasok itt az oldalon,ahol kérdezik,hogy gáz-e,ha 25,26 stb évesen nem volt barátnője?!

Rendszeresen látok ilyen kérdéseket.

Szerintet hazánkban ritka vagy sem az olyan férfi,aki 30 évesen szűz?

Ha összeszednék magukat,akkor simán elvesztgetnék a szüzességüket?

2019. okt. 12. 20:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én 27 vagyok és szüz. Antiszociàlis, ez az oka.
2019. okt. 12. 22:00
 12/21 anonim ***** válasza:
37 vagyok, és a kérdésbe beletartozom. A 3. kérdésre a válasz: nem.
2019. okt. 12. 22:08
 13/21 anonim ***** válasza:
54%

Nem túl sűrű... s ahogy fent is írták, azért tűnik soknak, mert a gyakorira ugyebár azért jönnek mert kérdésük van.

A kérdés második részére válaszolva: IGEN! Más mivel tud "többet" hogy már nem szűz? Jobban néz ki/gazdagabb/"bátrabb" stb.? A sikerhez nem kifogást, hanem megoldásokat kell keresni - annak a kulcsa meg mindeninek ott van saját magában. Legyints rá nyugodtan... de ha más nem ment meg, akkor te mit teszel a saját "megmentésed" érdekében?

2019. okt. 12. 22:26
 14/21 anonim ***** válasza:
70%

#13, A szűzszorongás egy olyan mértékű pszichiátriai probléma, hogy ez teszi fel a végső pecsétét arra hogy teljesen elvágja az utolsó esélyét is a nőknél.

Szerinted egy súlyos önbizalomhiánnyal küzdő ember oda tud állni egy nő elé, és a szemébe mondani, hogy 30 évesen szűz? Sőt még egy csók se volt soha?

Ez akkora szégyen, hogy nincs ember a földön aki elviselné.Olyan mintha kerekesszékkel akarnál indulni az ultramaratonon 😃

Ezért ha legalább elveszti ez a hendikep nincsen. Ezért javasolják a prostit ilyen korban egyes pszichiáterek is, mint szorongásoldó kezelés. Sok vesztenivaló nincs már...

2019. okt. 12. 22:47
 15/21 anonim ***** válasza:
30%
komolyan érdekelne az itteni szüzeket kérdem miért nem mentek prostihoz? mert ha nem áll fel akkor érthető hogy szűz az ember, de ha ez nem áll fönn, akkor miért nem fizettek érte?
2019. okt. 12. 23:11
 16/21 anonim ***** válasza:
30%
Sztem ritka
2019. okt. 12. 23:46
 17/21 anonim ***** válasza:
3%
Isten mentsen egy ilyen pasitól. Ne haragudjatok de az már beteges ha valaki 3 évtized alatt egy nővel se tudott lenni. Félnék tőle az biztos. Egy részem sajnál is titeket, de basszus annyi nő van a világon. Nem igaz h egyiknél se ment. Még a legcsúnyább ismerőseim is elvesztették. Az egyik egy prostival pont. Társadalmilag veszélyes számomra az aki nem tud 30 évig vagy annál idősebben kommunikációt és nemi aktust kialakítani. Komoly gondok lehetnek :( 22/N
2019. okt. 13. 00:25
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

#17, Mondjuk azért ez a "társadalmilag veszélyes" szöveg elég durva...

Jóhogynem haláltáborba küldjük őket.

Egyébként én is bőven 20 felett vesztettem el, szóval tudom milyen ez. Sőt 23 éves koromig tartogattam a "nagy őnek". Mert nem akartam csak úgy egyéjszakás alatt elveszteni, pedig lett volna rá lehetőségem. Aztán jól beszoptam mert épp ez a lány dobott aztán, mert kiderült a szüzességem és onnantól elvesztettem a férfiasságomat ellőtte és elmúlt a kémia. Szóval a lányok már egy 23 éves szűztől is "megijednek" és egyből azt gondolják társadalmilag veszélyes.

Megtanultam a leckét, következő barátnőmnek hazudtam inkább és vele vesztettem el.

Ez egy nagy tanulság, szerintem 20 felett senkinek nem szabadna elmondani, vagy ha nincs más lehetőség akkor prosti... pedig én is elítélem, de szorongásoldásnak jó lehet.

2019. okt. 13. 00:50
 19/21 anonim ***** válasza:
97%
Előfordul azért, sajnos. Én pl. nem vagyok szűz 30 évesen, de ha évekkel ezelőtt nem megyek el az első prostimhoz, az volnék. Szomorú, de ez van.
2019. okt. 13. 01:09
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

27 évesen mentem el prostihoz. Addig aláztak a nők kb. Zsinórban 5 kudarccal záruló ismerkedésem/viszzautasításom volt. Már öngyilkosság is foglalkoztatott.

Érdekes módon utána nem tudom mi lett velem, megváltozott a "szagom" vagy valami 😃 de rövidesen rá öszzejött egy normális barátnős szex végre. Óriási pszihológiai hatása van a szüzesség elvesztésének. Nem vagyok jóképű, maximum sportos, jó a humorom és érdekes a munkám, de az fix hogy egész életemben durván önbizalomhiányos voltam. Azóta rendbejött teljesen az önbizalmam is, és volt hogy kezdeményezett nálam egy elég dögös kolléganőm. Szó szerint felszedett. Ilyen se volt sose 27 év lúzerség alatt.

2019. okt. 13. 01:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!