Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el hogy vele vesztettem el a szüzességem?
Egy fél éves kapcsolatban vagyok és páromnak még sosem mondtam hogy vele vesztettem el a szüzességemet. Ő úgy hiszi hogy előtte már volt pár nő és mivel elég féltékeny típus sosem firtattuk de nem is cáfoltam. Szerintetek hogyan mondjam el ezt neki? Egyáltalán jó ötlet e elmondani?
23/F
Szerintem nyugodtan mondd el igy ahogy leirtad. Ha alapbol feltekeny tipus meg lehet hogy jol is fog esni neki es ugy reagal hogy kar hogy nem mondtad elobb.
(Nekem elso baratom nem velem vesztette el es meg mikor kicsit feltekenyebb es kislanyosabb voltam elegge bantotta a lelkem a dolog)
Ebbol kiidnulva szerintem egy normalis ember orulne az infonak. Max kiakad hogy hazudtal az elejen de legalabb most elmondtad es utolag mar kb mindegy.Mostmar kidobni biztos nem fog:D gondolom azota eleg jol belejottel a szexbe:D
Szerintem legyél teljesen őszinte (akkor is, ha eleinte nem mondtál igazat). Egy tartós, mély kapcsolatban nem érdemes másképp.
Ahogy mélyül a kapcsolat, egyre többet beszélgettek mindenféle dolgaitokról, ilyen témák is biztosan szóba kerülnek. (ez egy tanulási folyamat - mindenkinek van, ami nem annyira komfortos téma, de minél több mindent meg tudtok beszélni, annál erősebb, mélyebb a kapcsolat)
De tényleg, amúgy mitől félsz, mi rossz történhet?
28F
Nézd, szűz férfi senkinek nem kell. Tinderen is kamuznak a számokról... Magadtól ne hozd fel, amúgy meg ez nem hazugságra építés...mert nem erre épült a kapcsolatotok. Már lényegtelen.
N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!