Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki hogy 20 évesen vesztettem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki hogy 20 évesen vesztettem el a szüzességem?

Figyelt kérdés

Ráadásul alkalmival? De nem fizetőssel!

Jó volt, de akkor is...meg 20 évesen:(

2018. dec. 4. 21:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%
Én meg 19 évesen vesztettem el, azóta több mint 1000 pasival dugtam. Na és? 26 vagyok...
2018. dec. 4. 21:16
 2/11 anonim ***** válasza:
50%

Egylatalan nem gaz

És szard le h az emberek mit gondolnak....hidd el jobban jársz

2018. dec. 4. 21:17
 3/11 anonim ***** válasza:
42%
Abból ahogy írod látszik hogy egy suttyó vagy. Egyébként nem lenne gáz, de ahogy itt nyavalyogsz az gáz.
2018. dec. 4. 21:21
 4/11 anonim ***** válasza:
62%

Ezen neked is nagyon nehéz lesz túltenni magad és valamennyire mindig örökre kísérteni fog ennek az emléke.

Mielőtt valaki értetlenkedne: Én is, mint a legtöbb srác, 13-14 éves koromtól vágytam a szerelemre, intimitásra, szexre. Aztán végig kellett néznem, hogy a legjobb barátaim már 15-16 éves korunkban viszonzott szerelmeket élnek át és tudtam, hogy szexelnek. Akikbe én voltam szerelmes az évek alatt, azok kivétel nélkül elküldtek a pi csába. Sosem volt viszonzott szerelmem, amikor én szerettem a másikat és ő szeretett engem. Aztán 21 évesen veszítettem el, akkor is egy olyan csajjal, aki dobott néhány hét után. Ja és persze sosem voltam 18 évnél fiatalabb csajjal és sosem vettem el egy lány szüzességét sem, amiket megint csak a legtöbb srác átél fiatal korában.

Örülj, hogy elvesztetted és próbáld majd a múltat feldolgozni. Én jártam szakemberhez is ezzel kapcsolatban, hogy segítsen. Aki normálisan részesült szerelemben, szexben már tizenévesen, ahogy kell, az sosem értheti meg ezt. (És akkor most ne is beszéljünk arról, hogyha nekem és a kérdezőnek ekkora trauma volt 20-21 éves korunkig várni, akkor mennyire válhattak lelki nyomorékká a szerelem és a szex hiányától a 25 vagy 30 éves szüzek mondjuk.)

2018. dec. 4. 21:38
 5/11 anonim ***** válasza:
63%

4-es válaszoló

Téged csak azért viselhetett meg ennyire mert eleve valami lelki problémád vagy agybajod van. Én 23 évesen vesztettem el és semmi traumát nem érzek, majd bepótolom

2018. dec. 4. 21:45
 6/11 anonim ***** válasza:
69%

Nem vagyunk egyformák. A kérdezőnek is szerintem van vele a problémája, bár nem adott részletes leírást magáról.

Egyébként ez is közre játszhat amit mondasz, mert amikor megszülettem és 0-1-2 éves voltam, akkor anyukám pont rákos lett és emiatt nem tudott szoptatni, mert anya a túléléssel volt elfoglalva, nem kaptam úgy anyai szeretetet, figyelmet és törődést ebben a fontos korban, amikor az ember személyiségének az alapjai kialakulnak, ezért nagyon needy vagyok, amire magyarul most nem tudom hirtelen a jó szót, talán hogy vágyom a szeretetre. Apukám pedig egy alkoholista volt, aki teljesen leszart egész életében, sosem volt igazi apám. Pszichológussal visszavezettük már a lelki problémáimat a gyerekkorom különböző történéseire. Ha neked viszonylag egészséges lelki fejlődésben volt részed, annak örülök.

2018. dec. 4. 21:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Önjelölt Freud vagy, aki úgy gondolja, hogy interneten keresztül agybajt állapít meg valakinél, akit nem is láttot még sosem?
2018. dec. 4. 21:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanam gaznak, inkabb ugy fogalamaznek, hogy a mai vilagban nem egy megszokott dolog. A rosszabb resze az, hogy ha mar eddig vartal ( nem tufom milyen okbol, vagy csak egyszeruen ekkor ertel meg) nem egy olyan lannyal tetted aki fontos volt szamodra. Ugy nagyobb ertelmet kapott volna a hosszu varakozasi ido. Nekem szemely szerint nem annyira imponal ha egy fiu 20 felett is szuz meg, de az se ha mar 15 evesen nem az. Valahol az arany kozep utat kell megtalalni. Szerintem semmi ertelme ezen ragodnod, semmi baj nincs ezzel, nem vagy semmilyen nagy hatranyban, igy alakult es kesz, ennel vannak sokkal nagyobb problemak az eletben
2018. dec. 4. 22:22
 9/11 anonim ***** válasza:
20 éves szűzként mondom, hogy nem értem, mitől érzi magát ennyire traumatizáltnak a #4-es, vagy akár te, Kérdező. 10-15 év múlva mégis ki a tökömet fogja érdekelni, hogy 16 vagy 21 évesek voltatok-e? Az égvilágon semmit nem determinál a jövőre nézve, ugyanúgy lehet párkapcsolatotok, élethosszig tartó házasságotok, meg úgy egyáltalán sikeretek az élet bármely területén.
2018. dec. 4. 22:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Gáz, hogy neked felmerül, hogy ciki!
2018. dec. 4. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!