Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki hogy 20 évesen vesztettem el a szüzességem?
Ráadásul alkalmival? De nem fizetőssel!
Jó volt, de akkor is...meg 20 évesen:(
Egylatalan nem gaz
És szard le h az emberek mit gondolnak....hidd el jobban jársz
Ezen neked is nagyon nehéz lesz túltenni magad és valamennyire mindig örökre kísérteni fog ennek az emléke.
Mielőtt valaki értetlenkedne: Én is, mint a legtöbb srác, 13-14 éves koromtól vágytam a szerelemre, intimitásra, szexre. Aztán végig kellett néznem, hogy a legjobb barátaim már 15-16 éves korunkban viszonzott szerelmeket élnek át és tudtam, hogy szexelnek. Akikbe én voltam szerelmes az évek alatt, azok kivétel nélkül elküldtek a pi csába. Sosem volt viszonzott szerelmem, amikor én szerettem a másikat és ő szeretett engem. Aztán 21 évesen veszítettem el, akkor is egy olyan csajjal, aki dobott néhány hét után. Ja és persze sosem voltam 18 évnél fiatalabb csajjal és sosem vettem el egy lány szüzességét sem, amiket megint csak a legtöbb srác átél fiatal korában.
Örülj, hogy elvesztetted és próbáld majd a múltat feldolgozni. Én jártam szakemberhez is ezzel kapcsolatban, hogy segítsen. Aki normálisan részesült szerelemben, szexben már tizenévesen, ahogy kell, az sosem értheti meg ezt. (És akkor most ne is beszéljünk arról, hogyha nekem és a kérdezőnek ekkora trauma volt 20-21 éves korunkig várni, akkor mennyire válhattak lelki nyomorékká a szerelem és a szex hiányától a 25 vagy 30 éves szüzek mondjuk.)
4-es válaszoló
Téged csak azért viselhetett meg ennyire mert eleve valami lelki problémád vagy agybajod van. Én 23 évesen vesztettem el és semmi traumát nem érzek, majd bepótolom
Nem vagyunk egyformák. A kérdezőnek is szerintem van vele a problémája, bár nem adott részletes leírást magáról.
Egyébként ez is közre játszhat amit mondasz, mert amikor megszülettem és 0-1-2 éves voltam, akkor anyukám pont rákos lett és emiatt nem tudott szoptatni, mert anya a túléléssel volt elfoglalva, nem kaptam úgy anyai szeretetet, figyelmet és törődést ebben a fontos korban, amikor az ember személyiségének az alapjai kialakulnak, ezért nagyon needy vagyok, amire magyarul most nem tudom hirtelen a jó szót, talán hogy vágyom a szeretetre. Apukám pedig egy alkoholista volt, aki teljesen leszart egész életében, sosem volt igazi apám. Pszichológussal visszavezettük már a lelki problémáimat a gyerekkorom különböző történéseire. Ha neked viszonylag egészséges lelki fejlődésben volt részed, annak örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!