Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért vesztettem el későn a szüzességem, mert minden nőhöz kapcsolatilag közelítettem?
Nagyon sokszor tudtam, kit szeretnék megkapni, de nem akartam kihasználni őket, ezért mindig ráparáztam arra, hogy hogyan fogunk randizni, mit fog gondolni a baráti köröm, milyen lesz az együttlét, stb., hogy végül nem voltam elég bátor, és rendes randi se lett a dologból. Pedig lehet, hogy amúgy sem lett volna egy sikeres kapcsolat, és néhány szex után szakítunk, és akkor nem kellett volna ezen gondolkodnom, mert sikerként éltem volna meg. Ehelyett lett több éves sikertelenség, míg végül nagy nehezen összejött.
Hogy lehet levetkőzni ezt a részt, ha az ember csak szexelne? Valamiért naivan mindig abból indultam ki, hogy egy nőt sem lehet megkapni egy éjszakára, hanem ha már bejövök nekik, akkor csak hosszú távban gondolkodnak.
28F
Én 28 voltam amikor egy 48 éves exprosti felajánlotta hogy szűztelenít. A teste nagyon szép volt a korához képest hát kaptam alkalmon és megtörtént. Szerintem egyáltalán nem késtél le semmit. Én is inkább ìgy közeledtem a lányokhoz mint te. De egy idő után már annyira minegy volt csak lyuk legyen. Én se akartam kihasználni senkit, de ebben a helyzetben amiben voltam engem kívántak meg és engem használtak ki. Viszont igyen volt, barát volt/még most is az, és neki az volt a fontos hogy nekem legyen jó, és prosti múltja miatt elég tapasztalt volt, valamint a teste nagyon feszes és szép volt. A puncija fazoncsíkos volt, pici forró nedves álom, a melle se túl kicsi se túl nagy, és nem is lógott, nagy mellbimbók, extra feszes popsi. Mi kell még?
31/F.
#3: nem, már 5 éve, csak eddig nem gondolkodtam ennyit rajta.
Amikor a célban voltam, akkor is elcsesztem, mert egyszer óvszer nem volt, egyszer pedig nem állt fel. Szóval voltak alkalmi dolgok is, de ugye ezekből sem lett semmi. De ez a kevesebb, többször volt a randis, túlgondolós dolog. Sőt, még a 2. alkalmi is kapcsolatnak indult, de a távolság közbeszólt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!