Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy szűz lány az ágyban? Mármint hogyan viselkedik mennyire meri a dolgokat megcsinálni vagy az irányítást átvenni?
Mindenki más.
Engem első alkalom után dicsért a párom, hogy úgy szopok mint egy veterán, meg ilyenek :'D a lánytól függ, hogy mennyire érzéki, szenvedélyes
Nekem pl már akkor tetszett ha irányíthattam egy kis ideig. Bár jobban szeretem ha a párom irányít.
Ja, meg enyhén alkohol hatása alatt voltam, szóval tiszta voltam fejben, csak nem voltam olyan gátlásos, ez segített azért, felbátorodtam tőle. Bár ha nem iszok, abban az esetben is megtörtént volna ott és akkor :)
Mindenki szüzen kezdi, szerintem nem kell leszólni érte senkit, te is voltál az vagy most is az vagy,
a kezdőkkel, bárhol is legyen érdemes türelemmel, szeretettel és pozitívan bánni,
de hogy mondjak okosabbat is, mindenkivel bánj úgy, ahogy szeretnéd, hogy veled is bánjanak,
milyen egy szűz lány az ágyban? valsózínűleg izgul, bizonytalan és túl akar rajta lenni, rajtad múlik milyen élmény marad neki és lesz-e következő,
lányok, hozzám fordulhattok bizalommal :)
39F
Szerintem is változó de tanithatoak...:)
Általános jellemzői..: csendes, kicsit benazik de ez norm... az oralt nem akarjak csinálni ez is norm..
Aranyosak és tej szagúak ..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!