Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már szűz fiúval, azaz vettétek már el pasi szüzességét? F-L kapcsolatra vonatkozik a kérdés!
Figyelt kérdés
Hány ilyen eset volt? Hány évesek voltatok és mennyi a partner? Hányadik volt a szűz srác nektek szex terén?2019. okt. 21. 16:04
1/12 anonim válasza:
Egy ilyen volt, 17 voltam, a fiú majdnem 16.. :)
2/12 anonim válasza:
Én 15voltam ő 17,mindketten szüzek voltunk.
3/12 anonim válasza:
Igen én 19 voltam a srác 17 ,nekem 3-madik volt
20/l
4/12 anonim válasza:
15 evesen egy 18 eveset
39 evesen egy 23 eveset.
5/12 anonim válasza:
Összesen 3.
1. Én voltam 16 és a srác is 16, elsők voltunk egymásnak.
2.Én voltam 20, a fiú 17, 4.volt nekem.
3. Ez ugyan ittasan történt, de én voltam 23, a 15... Sokadik volt nekem.
25/N
6/12 anonim válasza:
Egyszer volt ilyen a fiú 21 volt én 35.
7/12 anonim válasza:
Első barátommal 15 évesen szüzek voltunk
Majd a 3. Barátom szintén szűz volt akkor 21 évesek voltunk
8/12 anonim válasza:
Ühüm az első barátommal mindketten azok voltunk és egymásnak adtuk illetve a második barátom is nekem adta a szüzességét :)
9/12 anonim válasza:
16 éves szűzként a 16 éves barátom szüzességét, aztán 18 évesen a 17 éves barátomét, csak ők 2en voltak az életemben:) 18L
10/12 anonim válasza:
Igen, én voltam 19, a pasi 22. Nagyon szar volt az ágyban, és úgy viselkedett még ez után is, mint egy 5 éves, nem lehetett vele beszélni erről, mert befogta a fülét és "lalalala", szóval nem tudtam vele soha megbeszélni, hogy miért is szar az ágyban, így el is hagytam, bambàskodjon más csajom, a balfa sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!