Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy a pasi akivel voltam szűz - e még?
a 2 perc, nem jelent semmit
Én pl exemmel volt hogy fél óráig bírtam
Ha meg úgy volt, akár fél perc alatt is durantam
Szal... ez nem mérvadó
"megkérdezni nem fogom, az kizárt"
Nagyon hosszú kapcsolatra ne rendezkedj be, ha ilyen egészséges és őszinte nálatok a kommunikáció :D
Mit számít ?
Nagyon esetlen - béna volt? Akkor tuti tapasztalatlan szűzike. De vannak trükkös egyedek is akik annyira magabiztosak elsőre hogy nem lehet észrevenni hogy az nekik az első.
Nagyából sehonnan. Lehet volt már más partnere is Ön előtt a párjának, de ettől még nem lesz meg a tapasztalata hogyan és miként legyen Önnel, hogy Önnek is a legjobb legyen.
Egyébként mit számít, hogy szűz volt-e? Az fontos, hogy mennyire tudnak egymásra hangolódni. Ne törje le ha az első alkalom még nem volt tökéletes, adjon lehetőséget a partnerének a javításra, ha kell akkor irányítsa jelezze hogy Önnek hogyan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!