Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szakítanátok a frissen megismert pasival, ha kiderül, hogy szűz?
Szituáció a következő: Kb 2 hete jártok, elhatározzátok, hogy lefeküdtök. A pasi bevallja, hogy még nem volt nővel 23 éves korára.
Kérlek írjátok kort is.
Biztos hogy nem szakítanék. Sőt örülnek hogy én vagyok az első
Egy pár alkalom biztos kell hogy ráérezzen a b..szas izére.. de mindenre rávezeted utána jobb lesz. Csak kell hozzá türelem a részedről.
Nem emiatt szakítanak... hanem a szorongás, félelem, gátlások miatt. Ezt csak furcsálják általában. Maximum "elmúlik a kémia". Gondolom nem ezzel kezdted, szóval kiépítettél egy képet magadról. Na ez a kép szépen össze is omlik.
Kb 50% esélyed van, hogy szakít. Ez ilyen játék...de sokmindentől függ. Mennyire vagy jóképű, ő mennyire jó nő / mennyire tapasztalt / mennyire vágyja a tapasztalt férfi társaságát.
Ezer tényezős dolog ez...
Vicces mert én 23 évesen még szűz voltam (igaz voltak tinikapcsolataim, tehát nem voltam teljesen tapasztalatlan)... és szakított is a lány velem. Nem azonnal, de kiszeretett kb. Neki tapasztalt férfi kellett, nem egy nyámnyila aggszűz.
Szerintem, amikor egy lány már odajutott hogy kikötnek a hálószobában, akkor hülye ha már csak ezért szakít. Ha kapcsolatot akar, akkor pár alkalom kell csak, utána már nem a tapasztalat számít hanem a személyiség.
Viszont, ennek ellenére nekem gyanús hogy az első választ azt nem egy lány (és nem tapasztalt ember) írta :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!