Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hülyeség csak szexre összejönn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség csak szexre összejönnünk?

Figyelt kérdés
Egyszeruen nem birok mar varni a szexxel el akarom vesziteni de nem mindegy hogy kivel. Ismerek egy sracot akinek bejovok(kulsore) hulyeseg lenne neki odaadnom? Mellesleg en tudnèk is erezni valamit iranta vagyis szamomra megbecsulendo lenne vele elveszteni es biztos orokke emlekeznek ra na de sztem o nem akarna tobbet ennel mert olyan tipus. Csak annyit mondjatok hogy nagyom serulnèk e a vegen vagy ez igy oke ha igy megbeszelem vele?

2019. márc. 15. 19:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Mindenkép bészéld meg vele és ha ő is benne van akkor hajrá a
2019. márc. 15. 19:28
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
szexxel kapcsolatos kérdés..
2019. márc. 15. 19:33
 3/13 anonim ***** válasza:
64%

Ezt csak te tudod. Fel tudod e dolgozni, hogy nem lesztek egy pár? Ha igen és tudod, hogy megbízhatsz a srácban, s vigyázni fog rád, akkor nem akkora hülyeség.

Persze a korodra is kíváncsi lennék.

22L

2019. márc. 15. 19:48
 4/13 anonim ***** válasza:
75%

Beszeld meg vele mindenkepp, de igazabol az lenne a legjobb, ha nem csak egy kaland lenne belole aztan vege, mert akkor serulnel igen, ha tenyleg erzel iranta. Eloszor tisztazzatok a helyzetet, azaz, hogy O mmit erez, vagy erez-e irantad, es magadban is, hogy neked milyen erzes lenne, ha mondjuk szex utan nem lenne semmi tobb koztetek, csupan csak nem lennel mar szut.

33 N.

2019. márc. 15. 19:49
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
Én is így csináltam. Csak belementünk. Erre én beleszerettem, mai napig szar érzés. Az első ne csak egy kaland legyen.
2019. márc. 15. 20:10
 6/13 anonim ***** válasza:
92%

Elsőre ilyenbe beleugrani... hát elég kockázatos, de mindenképp beszéld meg a pasival előbb.

L

2019. márc. 15. 20:13
 7/13 anonim ***** válasza:
52%

Istene hova fajuk a vilag

Bakker a szuzesseg egy dolog. De ugy csak odadobni magad valakinek ? Hat hallod ...

2019. márc. 15. 20:23
 8/13 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem sz#r ötlet. Csak azért, hogy elmondhasd, már nem vagy szűz... Írtad, hogy tudnál érezni iránta. A szex egy óriási kötelék, ha már most úgy érzed, hogy bele tudnál szeretni, ha lefekszel vele, bele is fogsz. Biztos, hogy jól éreznéd magad, ha utána rád se bagózik, mert neki csak egy kaland volt?
2019. márc. 16. 10:47
 9/13 anonim ***** válasza:
82%

KOMUNIKÁCIÓ.

Egy olyan képesség, ami megalapoz minden kapcsolatot, mégsem képesek az emberek magukban kifejleszteni. :( Szomorú. Nagyon szomorú :(

2019. márc. 16. 16:24
 10/13 Dadiii1255 válasza:
17%
Greti xd
2019. márc. 16. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!