Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hülyeség erre gondolni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség erre gondolni?

Figyelt kérdés

Mivel jelenleg és már rég óta szingli vagyok, néha eszembe jut, hogy az a férfi, akivel majd egyszer összejövök és akihez majd esetleg férjhez megyek, lehet hogy ebben a pillanatban is éppen egy másik nőt dug. Olyan elszomorító. :D

Szokott valaki még ilyeneket gondolni?

2018. nov. 24. 22:50
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Lehet, hogy pont szexel, de Te is tehetnéd ua. 🙂
2018. nov. 24. 22:54
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Én nem szoktak. Elég egyértelmű, hogy a leendő partnerem már mással is szexelt. Inkább nem képzelődök miket csinálnak.
2018. nov. 24. 22:54
 3/9 anonim ***** válasza:
30%

Sőt lehet még akkor is mást fog dugni, amikor a gatyáját mosod. Tudod, az bszás. Testiség. Ilyen hozzáállással csoda, ha lesz kapcsolatod.

N

2018. nov. 24. 22:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Tehetném, de sajnos nincs senki a láthatáron.
2018. nov. 24. 22:56
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Szia! #1-es vagyok. Ezt nem igazán akarom elhinni.
2018. nov. 24. 22:58
 6/9 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem jól sejted: hülyeség erre gondolnod.
2018. nov. 24. 23:00
 7/9 StevenUp ***** válasza:
66%
Ezen már én is elfilóztam hogy a jövendőbeli feleségemet Lehet hogy éppen partizzák :D
2018. nov. 24. 23:36
 8/9 anonim ***** válasza:
85%
Erre én is szoktam gondolni hogy akár a leendő szexpartner lány nő most mit csinál, de valahogy nem zavar akár mi is jusson eszembe, arra gondolok, hogy érezze jól magát és vigyázzon magára hogy ha tényleg úgy alakul akkor mi is jól érezhessük magunkat.
2018. nov. 25. 00:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát mivel nem vagyunk jövőbe-látók, nehéz ezzel bármit is kezdeni. Egy dolgot viszont tudsz tenni: imádkozhatsz érte, hogy biztonságban legyen, ne csessze el az életét, hanem jó úton járjon, legyen boldog és egészséges, és hogy jókor, jó helyen találkozzatok.
2018. nov. 25. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!