Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hülyeség azt gondolni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség azt gondolni, hogy ezen a bolygón mindenkinek meg van az igazi társa?

Figyelt kérdés

Ti hisztek még az igazi, el nem múló szerelemben vagy a sorsban, hogy mindenkinek van párja a Földön?:)

Ebben a mai világban egyre jobban eltorzul ez a dolog, szerintem...

2014. aug. 10. 13:33
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Hiszem ha látom
2014. aug. 10. 13:34
 2/10 anonim ***** válasza:
69%

szerintem ez nem hülyeség !

csak sok ember nem talál rá egész élete során arra akit "alapból" mellé" rendeltek

2014. aug. 10. 13:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyre kevésbé, de még kitartok...
2014. aug. 10. 13:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha úgy vesszük, minden személyiségtípusnak van olyan több párja is, akivel jól kijönne. Ehhez most hozzávehetjük, hogy valaki hívő-e, sors van-e, vagy Isten, vagy a véletlen, de minden esetben van esély megtalálni a másikat. Az összes, akivel jól kijönnél, nem ülhet minden nap a kocsmában, nem váltogathatja éppen a partnereit naponta, nem feküdhet az elmeosztályon, szóval párnak azért lennie kell, aki elérhető.
2014. aug. 10. 13:35
 5/10 anonim ***** válasza:
70%

4 éve vagyunk nagyon boldogok az első párommal, 22 évesek vagyunk.. Közösen tervezünk mindent, nem tudjuk elképzelni egymás nélkül, és sok konfliktuson vagyunk túl, amiket mind megoldottunk..

Ez alapján igen, hiszek benne... 4 év ilyen fiatalon hosszú idő, azonban az élethez képest rövid, tehát a szőrszálhasogatók kedvéért: MÉG hiszek benne, az eddigiek alapján :)

2014. aug. 10. 13:36
 6/10 A kérdező kommentje:
#5 ez nagyon jó, szerencsés lehetsz :)
2014. aug. 10. 13:38
 7/10 anonim ***** válasza:
73%
Én nem hiszem tudom. :D Csak sokan ezt valamiért nem merik megélni vagy gondjaik vannak az ismerkedéssel és inkább lemondanak az egészről.
2014. aug. 10. 13:39
 8/10 anonim ***** válasza:
A sorsban hiszek, de abban, hogy mindenkinek valahol van párja a Földön, ebben sajnos nem. Nézzünk körül: ha így lenne, akkor az emberek nem válnának el egymástól rövid időn belül.
2014. aug. 10. 14:43
 9/10 anonim ***** válasza:
84%

Én hiszek benne :)

Utolsó: Nem arról volt szó, hogy mindenki egyből megtalálja :D

2014. aug. 10. 15:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Már rég nem hiszek a mesékben.
2014. aug. 10. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!