Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretnék gumi nélkül szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék gumi nélkül szexelni, hogy hozzam fel a szexpartneremnek? L

Figyelt kérdés

Szerintetek hogy mondjam neki?

Szeretném már úgy is érezni magamban, nem csak gumival.

De nem szeretném h azt higgye h gyereket akarok tőle, és ezért hozom fel neki a dolgot.

2019. okt. 7. 11:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy szerelmet,aki csak veled szexel, és azzal a gumi nélküli is jobb lesz.
2019. okt. 7. 14:35
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Hány lánnyal szexel párhuzamosan kb.?
2019. okt. 7. 14:51
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem akarok lelombozó lenni, de nem fogsz érezni semmi különbséget.
2019. okt. 7. 19:17
 24/26 anonim ***** válasza:
81%

Mi csak egymással szexelünk 3 éve és én egyszerűen csak beleültem egyik alkalommal kb fél év után. Tudta, hogy nem szedek gyógyszert és így se volt gond.

Nyugodtan le lehet pontozni.

2019. okt. 7. 19:22
 25/26 anonim ***** válasza:
52%

Óriási különbség van gumival vagy nélküle.

Én se fogok gumit használni, ha lesz állandó partnerem. Viszont beszerzek egy pesszáriumot és csak olyannal csinálom gumi nélkül, aki nem úgy váltogatja a partnereit, mint a zokniját.

Én már alkalmiban is szexeltem gumi nélkül megszakítással, de azért szűrésen voltunk előtte. De ez csak olyan férfival biztonságos, aki nagyon jól tudja szabályozni saját magát és lehetőleg második menet ne legyen már után vagy ha mégis, akkor ki kell szívni vagy el kell mennie pisilni előtte a férfinek.

2019. okt. 9. 01:23
 26/26 anonim ***** válasza:

Akkor lehet bennem van hiba De nem érzek különbséget

Max annyit hogy behatolásnál nem erzem az óvszer anyagát de maga az aktus nekem semmivel se másabb gumi nélkül

2019. okt. 9. 06:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!