Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék gumi nélkül szexelni, hogy hozzam fel a szexpartneremnek? L
Szerintetek hogy mondjam neki?
Szeretném már úgy is érezni magamban, nem csak gumival.
De nem szeretném h azt higgye h gyereket akarok tőle, és ezért hozom fel neki a dolgot.
Mi csak egymással szexelünk 3 éve és én egyszerűen csak beleültem egyik alkalommal kb fél év után. Tudta, hogy nem szedek gyógyszert és így se volt gond.
Nyugodtan le lehet pontozni.
Óriási különbség van gumival vagy nélküle.
Én se fogok gumit használni, ha lesz állandó partnerem. Viszont beszerzek egy pesszáriumot és csak olyannal csinálom gumi nélkül, aki nem úgy váltogatja a partnereit, mint a zokniját.
Én már alkalmiban is szexeltem gumi nélkül megszakítással, de azért szűrésen voltunk előtte. De ez csak olyan férfival biztonságos, aki nagyon jól tudja szabályozni saját magát és lehetőleg második menet ne legyen már után vagy ha mégis, akkor ki kell szívni vagy el kell mennie pisilni előtte a férfinek.
Akkor lehet bennem van hiba De nem érzek különbséget
Max annyit hogy behatolásnál nem erzem az óvszer anyagát de maga az aktus nekem semmivel se másabb gumi nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!