Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék gumi nélkül szexelni, hogy hozzam fel a szexpartneremnek? L
Szerintetek hogy mondjam neki?
Szeretném már úgy is érezni magamban, nem csak gumival.
De nem szeretném h azt higgye h gyereket akarok tőle, és ezért hozom fel neki a dolgot.
Valahogy így:
"szeretnék gumi nélkül szexelni"
Szexpartner = szexhaver, barátság extrákkal?
Hát gondolom emberünk sem teljesen hülye.
Puhatolózd ki nála nyugodtan a dolgot,
lenne egy ilyen igényed, benne(d) lenne-e?
A gyerek dolog felől mondjuk aggódhat,
eseményutánid van raktáron?
Igen szedek gyógyszert.
Viszont a pasi nem csak velem szexel, hanem más csajokkal is, és ezt nem is titkolja.
Lehet h így nem kellene felhoznom neki?
Állítólag mindenkivel gumiba csinálja.
Mondjuk úgy, hogy mondod neki szedsz gyógyszert, megmondod milyet ha nagyon "parázik" akkor meg is mutatod neki a dobozt (bár már rég megette a fene a bizalmat, ha bizonygatnod kell) és egyenesen megmondod neki, hogy óvszer nélkül szeretnéd, elvégre azért szeded a gyógyszert.
Ámbátor, ha a pasiról tudod, hogy más nőkkel is van veled párhuzamosan akkor meggondolnám, de a te életed.
Nem csapnám be. Volt h előtte vettem be a tabit, hátha berakja nekem csak úgy, de akkor csak közel rakta a puncimhoz a f*rkát és utána húzott gumit.
Nem merem neki felhozni úgy h ne higgye azt h gyereket akarok tőle, ha elmondom h csak érezni akarom mégjobban a f*rkát úgysem hiszi el sztem.
Ez marha jó. Másokkal is szexel, gondolom neked sem az egyedüli partnered. Akkor az kb olyan lenne mintha 25 ember dugna meg gumi nélkül.
Én soha nem mennék bele gumi nélkül egy szexpartnerbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!