Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretnék gumi nélkül szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék gumi nélkül szexelni, hogy hozzam fel a szexpartneremnek? L

Figyelt kérdés

Szerintetek hogy mondjam neki?

Szeretném már úgy is érezni magamban, nem csak gumival.

De nem szeretném h azt higgye h gyereket akarok tőle, és ezért hozom fel neki a dolgot.

2019. okt. 7. 11:47
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Dee.. én csak vele szexelek :(

2019. okt. 7. 12:13
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Szedj fogamzásgátlót

De Szexkapcsolatban bocsi de alap a gumi

N

2019. okt. 7. 12:15
 13/26 anonim ***** válasza:
68%

Látom szedsz hat figyelj mond meg neki

Nyilván nem fogja azt hinni ,hogy gyereket akarsz mert tudja h szedsz tabit ...

2019. okt. 7. 12:17
 14/26 anonim ***** válasza:
87%

Nem véletlen hogy nem akar veled gumi nélkül szexelni. Biztos hogy van nő akit igy dug. Nem akarja megfertőzni sem őt sem téged.

Amikor szeretőt tartottam akkor csak gumival mentem bele hiába mondta hogy a férjével is csak gumival szexel. És ha mégis előfordul hogy nem?. Nem lett volna szép ha hazaviszek valamit.

2019. okt. 7. 12:18
 15/26 A kérdező kommentje:

Megfertőzni?

Én járok orvoshoz, és minden rendben velem. Inkább nekem kellene aggódnom h tőle kapok el vmit mivel nem csak velem szexel.

De hülye vagyok, h még ezek ellenére is gumi nélkül akarom vele :(

2019. okt. 7. 12:24
 16/26 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Ha gumi nèlkül sexeltek nem àrt elmenni nemibetegsèg vizsgàlatra
2019. okt. 7. 12:28
 17/26 anonim ***** válasza:
88%

figyelj, szexkapcsolatban vannak szintek, amiket az ember NEM ÜT MEG! Ilyen a gumi is, az érzelmek, a szerelem és a túlságosan közel kerülés.

Ha te ezekre vágysz, akkor sürgősen hagyd abba az eszetlen dugást egy olyannal akinek te csak egy test vagy és keress magadnak rendes partnert

2019. okt. 7. 12:36
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha mással is szexel, akkor maradjon az a gumi.
2019. okt. 7. 12:57
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát...aki több csajt szúrogat egyszerre, annál nem meglepő, ha azt inkább gumival csinálja. Szerintem, jobban jársz, ha ezt elfogadod, egészségesebb. Nem kell a legkomolyabb gondokra gondolni. Elég ha valakinél becsúszik egy kis gomba (ami szinte természetes), mire az első tünetek jelentkeznek, mindenki meg van bőségesen ferőzve. Nem lesz a városban elég kenőcs :D

Ha már van gusztusod egy ilyen kapcsolathoz, legalább hülye ne legyél.

2019. okt. 7. 12:57
 20/26 Zsoltmester ***** válasza:
74%
17esnek igaza van, egyébként szörnyű ez az erkölcsi szint amin néhányan mozognak.
2019. okt. 7. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!