Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretnék alvás közben megdugni nőket, védelem nélkül?
Figyelt kérdés
2019. szept. 21. 12:05
1/6 anonim válasza:
1) Mert bunkó vagy (mellesleg bűncselekmény is akaratnyilvánításra képtelen állapotban aktust folytatni)
2) Mert félsz a visszautasítástól, azt gondolod hogy ilyenkor birtokolni tudod a nőt.
3) Csináld ébren és védekezz, mindegy hogy kapsz el valamit, történik a nem kívánt terhesség a nemi beteg gondozóban, apasági perben nem fogsz tudni azzal védekezni "dehát aludt a csaj" (csak még kapsz hozzá egy büntetőpert is).
2/6 anonim válasza:
Első kb. teljesen hülye.
Nem kicsit, nagyon::-)
Dominancia. Ennyi.
F, 38
4/6 anonim válasza:
Mert noha az ember örömszerzéssé nemesítette, a szex eredeti célja valójában a szaporodás.
5/6 anonim válasza:
Régen olvastam valahol, hogy volt egy olyan doki, aki elaltatta a női pácienseit, és akkor kiélte magát rajtuk. Úgy bukott le, ha jól emlékszem, hogy gyanús lett, hogy mindenki terhes lesz, aki hozzá megy.
6/6 anonim válasza:
Hát nemtudom, nekem egyszer volt, hogy nagyon mélyen aludtam, és a párom elkezdett simizni, hátha felkelek rá, és mivel nem ébredtem fel, megdugott, majd amikor a vége felé járt, egyszer csak felkeltem és elélveztem :D nekem tetszett, izgi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!