Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak engem hoz ez lázba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem hoz ez lázba?

Figyelt kérdés
Nem tudom, de egy kicsit bizarrnak érzem. Mikor a barátommal alszok és összebújunk egyik kezem szeretem rátenni a farkára és rajtahagyni estére. Még nem szólt érte, csak furcsa, mivel az állandó lüktetése megnyugtat. Volt, hogy este magömlése volt álmában.

2019. aug. 1. 07:53
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem lenne bizarr ha igaz lenne...
2019. aug. 1. 07:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Párom is szokott ilyet.
2019. aug. 1. 08:11
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Huuu engem is, ez alvás fétis.
2019. aug. 1. 08:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
De ha magömlése volt álmában, akkor nem facsartad ki rendesen elalvás előtt. :D :D Hát feleslegesen volt ott a kezed meg a szád? :D :D :D
2019. aug. 1. 09:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen csak téged hoz lázba.

Miért nem kérdezed meg a pasidat h élvezi e egyáltalán?

L

2019. aug. 1. 09:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ráteszed a kezedet a párod farkára? Te normális vagy? Ezt a törvények tiltják. Mész a dutyiba.
2019. aug. 1. 12:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem úgy össze bújva alkudni vele. :) nincs ezzel gond.. :) viszont van mikor nem tudok aludni, ő már alszik.. És simogatni kezdem, kézzel, szájjal ébresztem, ha érted. :) azóta már van hogy szól is hogy "nem így szoktunk aludni".. Ha nem teszem oda a kezem. :)
2019. aug. 1. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!