Azt mondták hogy egy amerikai megjósolta, hogy május 17. -én ki fog törni a III. világháború. Azaz ma. De én nem látom semmi jelét. Jó persze az amerikaiak mindent tudnak de ez az elmúlt 2 hétben lázba hozott engem. Ti erről mit gondoltok?
„Azt mondták”
„egy amerikai”
„megjósolta”
Igen, biztosan így lesz. Hiszen amit mondtak, az mindig úgy is lesz. Főleg, ha még az interneten is leírták.
Már megint egy jóslat....
Hanyadik dátumnál járunk már?
Ez is annyira fog bejönni, mint a korábbi jóslások.
Szerintem minden napra jósolja meg valaki a VH kitörését, egyszer valakinek igaza lesz, és akkor megmondhatjuk, hogy "na ugye".
Mivel a jós leleplezte a titkot, így nem fog kitörni ma a háború.
Viszont van miért aggódnunk!!!
A háttérhatalmak szorgosan dolgoznak azon hogy a háború kitörjön!!!
Szerinted véletlen hogy a zsarolóvírus most támadta meg a világot???!!!
Látni kell az összefüggéseket!!!
Aki sajnos a kis világában él azoknak nem tűnnek ezek fel!!!
Isten óvja Magyarországot, Szűz Mária országát!!!
"Ti erről mit gondoltok?"
Hogy gyakorlatilag bármivel hülyíthető vagy.
Tipikusan a hozzád hasonló mentális szakadékok szokták megosztani facebook-on a legostobább kamu híreket, és ti tartjátok életben like, kattintás, és követés formájában az összes kamuhíroldalt, hoax forrást.
Ha fiatal vagy, akkor még elmegy 16-17 felett már eléggé problémás ha valaki ennyire megvezethető, bizonyíték, hitelesség nélkül mindent elhisz, mert "miért ne?" alapon gondolkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!