Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok hozzá ha a párotok alvás közben próbálná betuszkolno a farkát a puncitokba?
Betuszkolni :D
Előbb fel kéne állitani,hogy ne tuszkolni kelljen hanem bedugni
Annak biztos mindegy aki egy ócska k....
Van aki azt is szereti ha szopással keltik de nekem ez is az is marhára primitív.
Mégis mit hiszel? Csak odarakja és becsusszan? Ha nem vagyok izgalmi @llapotban akkor nedves sem vagyok, és biztos h nagyon fájna ha próbálkozna.
És amúgy is utálom ha vki felébreszt mikor nagy nehezen elalszom.
L
Engem már keltett a párom szexxel.
Például volt hogy nyalt és arra ébredtem.. De olyan is hogy aludtam a hasamon, arra keltem fel hogy az álló farkát a fenekemnek dörzsöli és pár másodperc múlva már bennem volt
Sőt azzal is keltett már hogy a farkát a számba tette este elkezdte dugni és végül az egyik legjobb orálja volt állítólag pedig én végig hátamon feküdtem.. Ő dugta a szám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!