Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Volt már olyan, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Volt már olyan, hogy a guminőt nem csak dugnátok, hanem pl. vele összebújva aludtatok?

Figyelt kérdés

2019. aug. 25. 01:50
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Ennyire magányos férfi szerintem nem létezik.
2019. aug. 25. 01:52
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Hogyne. Majd ilyenre költök 500-ezret:D
2019. aug. 25. 01:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én közös programokat is szoktam szervezni vele, múltkor libegőzni voltunk.
2019. aug. 25. 03:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#3 😂😂
2019. aug. 25. 07:42
 5/7 anonim ***** válasza:
21%

En alig varom,h vehessek 1 szexdollt.Vele fogok aludni,becezgetni fogom,sot meg randi is lesz.Honapokig nem fogom latni meztelenul,csak ha mar jo ki ismertuk egymast.

Sajat baratnom nem lesz,soha sajnos :( de egy sexdoll azert sokkal tobbet tud mint 1 normalis no.

1.Sohasem veszekszik

2.Sosem mondja,h ne szexeljünk,mert faj a feje

3.Nem kell fogamzásgátló

4.Nem menstruál

5.sokkal jobban nez ki,mint azok a lanyok akiket 1 maganyos ember valaha megkaphat.En nekem az se lett volna gond ha csunyat es koveret talalok.De meg azok is fent hordjak az orrukat.

6.Nem csacsog folyamatosan marhasagokrol

7.Engedi az analt

8.nem oregszik

9.Es meg sok mas jo dolog.

2019. aug. 25. 07:52
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
# 5 vagyok.Ki mert lepontozni ?
2019. aug. 25. 20:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Tudom, röhejesen hangzik, de...

4. hete ülök itthon a járvány miatt.

Az asszony elutazott 6 hete és még vagy 8 hét van hátra míg hazajön.

1 hónapja kb ktészer ha találkoztam élő emberrel (ok, a boltban is találkoztam az eladóval, nagy kontaktus volt ám:D)

Az utolsó bőr-bőr kontaktusom 4 hete volt, amikor kezet fogtam egy haverommal.

KRVÁRA HIÁNYOZNAK AZ EMBERI KAPCSOALTOK!:D

Az utóbbi héten aludni sem tudtam, teljesen magányosan éreztem magam. Egyébként napi 3x20 percet videohívok a kollégákkal, heti 1x5-6 órát a haverjaimmal és az asszonnyal is kb 2 naponta telefon v videóhívás.

Végül vettem egy guminőt. Jó volt hozzáérni valamihez, aminek emberi felépítése és arca volt. Ráadtam az asszony hálóingjét és alvásra magam mellé húztam. Rég nem aludtam ilyen jót. :D Lehet röhejes, de ha nincs ember, emberpótléknak megteszi (ne aggódjatok, azért rendeltetésszerűen is használtam ám:D)

Valamelyik hajótöröttes sztoriban volt, hogy a főhös egy labdára rajzolt egy arcot és hozzá beszélt, hogy ne érezze magát egyedül. Kicsit így vagyok én is most, csak én a lakásomba vagyok zárva:D

2020. ápr. 8. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!