Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mennyire volt meghatározó az első szex? Mennyire volt/van kihatással a mostani életetekre?
Semennyire, szerintem ez túl van gondolva!
Az lehet max a rossz ha valaki nagyon fiatalon veszti el és megbánja, vagy nem volt elég érett hozzá. De ha valaki már éretten veszti el akkor nem lehet tőle gond, mert azért csinálta mert akarta.
Jah meg ha megerőszakolnak egy lányt és úgy veszti el az is rossz, de te gondolom nem erre gondoltál.
22f
Én úgy tapasztaltam,hogy valamilyen szinten tényleg meghatározó. Az elsőre szerzett szexuális tapasztalat nyílván befolyásolja az embert a továbbiakban. Nekem nem volt kifejezetten tökéletes az első,igazából csak azért mert gátlásos voltam és a behatolás eléggé fájt,de mivel olyan emberrel volt,akit szerettem,így végülis élveztem és a továbbiakban sem tartottam tőle. Simán előfordul amúgy,hogy olyasvalakik,akiket erre rákényszerítettek,vagy nem gondolták teljesen át,megbánták ezt és rossz emlékekkel gyarapodtak csak,úgyhogy érthető hogy a továbbiakban tartani fognak tőle valamilyen szinten.
19/L
Lány vagyok. Azért voltam kíváncsi mert én 1 éve elvesztettem és a fiú csak kihasznált. Azóta nem nagyon tudok arra gondolni hogy valaki úgy igazán szerelemből közeledne hozzám és ne csak kihasználjon.
Még jöhetnek válaszok. :)
Köszi az eddigieket.
Nemierőszak
Sose élveztem az aktus
Behatoláskor görcsös vagyok mai napig..
Inkább csinálom kézzel... szájjal...
Csak ne keljen elviselni azt a kínt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!