Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Számotokra mennyire volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra mennyire volt meghatározó az első szex? Mennyire volt/van kihatással a mostani életetekre?

Figyelt kérdés
(Nagyon sokan mondják hogy az első szex nagyon meghatározó, vagyis én ezt hallottam.)
2019. máj. 11. 16:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Sokáig azt állítottam, hogy nem volt meghatározó. Egy egyéjszakás kaland volt, én odavoltam, a pasi nem. Aztán sokáig csak kapcsolatban tudtam létezni - ló túloldala. Aztán mikor a leghosszabbnak vége lett, jött egy időszak, mikor fűvel fával lefeküdtem. És utólag azt mondom, azért mert ott az elsőnél nem tanultam meg a szex értékét. (És most nem az odaadni magam maszlagra gondolok, hanem arra, hogy mennyivel másabb, jobb a szex is, ha kapcsolatban vagyunk, ha vannak érzelmek).
2019. máj. 11. 17:13
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó analógia, hogy az első lépésed olyan egy versenyfutás szempontjából, mint az első szexed a későbbi szexuális életed szempontjából.

- túl nagy vele szemben a társadalmi elvárás

- nagy a stressz a környezeben és az egyénben

- legtöbbször nagyon bénán csinálják

- rengeteg utána megtett lépés jön még

A két fõ kérdés, amit rendszeresen írtok az aktust követõen:

1. a srácok aggódnak, hogy túl gyorsan mennek el.

Légy elnézõbb magaddal! Amikor feszült az ember és/vagy gyorsan szoktad kicsapni, akkor ez megesik. Pihenjetek rá egy 40-80 percet (egy film, egy kis játék, beszélgetés, egy könnyû kaja a következõ kõr energia szükségleteire) és jöhet a mehet.

2. kérdés: Miután lefeküdtem valakivel, fogok-e valami szoros, örökké tartó kötõdést érezni?

A válasz egyértelmûen: Nem.

Ez is csak egy humbuk, hogy elriasszanak a szextõl. Ami az orgazmust követi az az Oxitocin felszabadulása. Ettõl érzed a kötõdést. (Ez a hormon a gyermek - szülõ kapcsolatban is ott van.) Ez nem tart az életed végéig. Igazából legfeljebb néhány óráig tarthat.

Ami tovább is kitart, az, hogy sebezhetõbbnek érzed magad, közvetlen kapcsolatot érzel másik iránt, akivel átélted ezt a különös élményt. Ezért ajánlatos, hogy bizalmas kapcsolatotok legyen. Érezd, hogy támogat. Érezd a biztonságot. És ne kelljen aggódnod, hogy rosszul dönthettél. És ha mégis így történne, emlékezz erre: a "szexuális életed elsõ lépése nem kell, hogy maga legyen a tökély".

Veszélyes túl sokat várni tõle és feszélyezni magadat. Igen, ez fontos esemény és nagyon fantasztikus és izgalmas. De nagyon sok lépést fogsz még megtenni a szexuális életed során.

A legfontosabb: érezd jól magad, és tedd azt, ami jól esik.

Remélem volt, akinek hasznosat tudtam mondani, és megnyugtattam. // LG

2019. máj. 11. 17:20
 13/17 anonim ***** válasza:
85%

Semennyire. Meg én nem is az a fajta ember vagyok, akire egy adott dolog vagy esemény egy életre hihatással lenne.

25F

2019. máj. 11. 17:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem erőszak volt az első élményem. Azóta se bírok férfi közelébe se megmaradni,nem még nemi dolgokat csinálni valakivel... Azóta nem is érdekel és nincs is hangulatom a szex dolgokhoz.
2019. máj. 11. 18:44
 15/17 anonim ***** válasza:
Pszichológia segítséget nyújt. Nem szégyen a lelki egyensúly megkereséses és a pszichológus igénybevétele. Minél tovább halasztódik egy trauma feloldása, annál nehezebb megszabadulni attól.
2019. máj. 11. 18:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Semennyire. Fiatal is voltam (14) és együtt sem voltunk a scráccal (16) aki nekem nem is tetszett igazán habár ő szerelmes volt belém. Nem éppen ideális felállás de nem bántam meg sosem. Az utána következő 30 pasit inkább de nem rágódom ilyen hülyeségeken. Kiegyensúlyozott szexuális életem van a férjemmel amire nincs a múlt kihatással.
2019. máj. 12. 00:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Semennyire. :D 23/L
2019. máj. 12. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!