Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első együttlét?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

JD FAN kérdése:

Első együttlét?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel mindketten szüzek vagyunk es most fog megtortenni nem sokara

Mire figyeljunk oda?vedekezes alap

Meddig fog tartani es ha előtte sokat ujjaztam es nyaltam kevesbe fog neki fajni?

2019. máj. 11. 06:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne görcsöljetek rá

Az se biztos h fájni fog neki és az se biztos hogy vérzik majd

A lényeg hogy lazuljatok el legyen hosszú az előjáték. Ha kell használjatok síkosítót.

Az első nem mindig szokott hosszab lenni 10 percnél. De idővel bele jöttök

25N

2019. máj. 11. 06:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az előzőhöz annyit tennék hozzá hogy beszélgessetek.Kérdezd meg mi jó neki mi fáj és kommunikáljatok szex közben.
2019. máj. 11. 07:34
 3/4 anonim válasza:

Hány évesek vagytok?

Attól függ hogy fog e neki fájni hogy a lány milyen szűk, és hogy neked milyen vastag.

2019. máj. 11. 13:30
 4/4 anonim ***** válasza:

" ha előtte sokat ujjaztam es nyaltam kevesbe fog neki fajni?"

Ismerkedj meg a partnered erogén zónáival, mielőtt nekiesel, mint tót gyerek az öreganyjának. Soha nem a nunival kezdünk! Mire odaérünk, a csaj már alig bír magával, és jószerivel egy érintéstől elmegy.

2019. máj. 12. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!