Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik Rotyogtatós padlóra leküldős detoxba rohangáló Női Orgazmus? L
A Rotyogtatós nem azt jelenti hogy bekakálós?
Hogy annyira intenzív a orgazmus hogy nem lehet visszatartani a záróizmokat és önkéntelenül székel a nő.
Velem is előfordult még régebben maszturbáltam és annyira jött a orgazmus olyan nagy fokúan hogy bepisiltem szószerint és egy pici folyékony széklet is kifolyt a fenekemből.
De ez még akkor történt amikor szűz voltam
Mindenesetre egy új megfogalmazását mutattad be a "spriccelős" orgazmusnak.
Vagy is egy oicit átnevezted.
Rottyantós orgazmust bevezetted a köztudatba.
Egy nyelvújítót köszönthetünk köreinkben!
Az lehet csak hogy nekem a sok anális szex már annyira szét b..szta a végbél záróizmaimat hogy amikor nem tudom rendesen össze szoritani az ánuszom.
Így amikor wc-zek wc után mindig óvatosan kell kitörölni a fenekem mert ha erősebben törölném ki az fájna mert a végbélnyílásom nagyon kint van.
Lehetséges hogy műteni kellenne de nem merek elmenni orvoshoz félek a műtétől tavaly lett egyébként ilyen amikor a volt barátomal anál maratonoztunk minden nap csináltuk és volt olyan hogy nagyon keményen csapkodta belém azóta ilyen kifelé águló és nagyon kitágult és még mindig nem ment vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!