Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik Rotyogtatós padlóra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik Rotyogtatós padlóra leküldős detoxba rohangáló Női Orgazmus? L

Figyelt kérdés
Egészen pontosan tudom hogy létezik ilyen a kérdésem inkább az lenne hogy mi az pontosan mit jelent a Rotyogtatós orgazmus?

2019. ápr. 25. 10:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Volt pár nőm, de nem tudom mi az a rotyogtatós.
2019. ápr. 25. 10:06
 2/19 anonim ***** válasza:
ezt álmodtad? mert nincs...
2019. ápr. 25. 10:07
 3/19 anonim ***** válasza:
Nem létezik ilyen.
2019. ápr. 25. 10:24
 4/19 A kérdező kommentje:

A Rotyogtatós nem azt jelenti hogy bekakálós?

Hogy annyira intenzív a orgazmus hogy nem lehet visszatartani a záróizmokat és önkéntelenül székel a nő.

Velem is előfordult még régebben maszturbáltam és annyira jött a orgazmus olyan nagy fokúan hogy bepisiltem szószerint és egy pici folyékony széklet is kifolyt a fenekemből.

De ez még akkor történt amikor szűz voltam

2019. ápr. 25. 10:24
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
megyek hanyni
2019. ápr. 25. 10:44
 6/19 anonim ***** válasza:
96%

Mindenesetre egy új megfogalmazását mutattad be a "spriccelős" orgazmusnak.

Vagy is egy oicit átnevezted.

Rottyantós orgazmust bevezetted a köztudatba.

Egy nyelvújítót köszönthetünk köreinkben!

2019. ápr. 25. 11:04
 7/19 A kérdező kommentje:
Ez nem spriccelős orgazmus te idióta az egy másik téma.
2019. ápr. 25. 11:23
 8/19 anonim ***** válasza:
90%
Beszarás, hogy miket találsz ki?
2019. ápr. 25. 11:30
 9/19 anonim ***** válasza:
70%
Meglepne, ha tényleg nő lennél. Orgazmuskor a medencefenék izmai összehúzódnak, nem elengednek. A záróizmok is. Ha nő vagy és volt már orgazmusod, akkor tudnod kellene, hogy ilyenkor szándékosan sem tudnál besz*rni. Előtte vagy utána esetleg lehetséges, de orgazmus közben biztos nem. A pisire ugyanez igaz. A záróizom annyira összehúzódik, hogy sok nőnek percekkel az orgazmus után is nehezen megy a pisilés.
2019. ápr. 25. 12:14
 10/19 A kérdező kommentje:

Az lehet csak hogy nekem a sok anális szex már annyira szét b..szta a végbél záróizmaimat hogy amikor nem tudom rendesen össze szoritani az ánuszom.

Így amikor wc-zek wc után mindig óvatosan kell kitörölni a fenekem mert ha erősebben törölném ki az fájna mert a végbélnyílásom nagyon kint van.

Lehetséges hogy műteni kellenne de nem merek elmenni orvoshoz félek a műtétől tavaly lett egyébként ilyen amikor a volt barátomal anál maratonoztunk minden nap csináltuk és volt olyan hogy nagyon keményen csapkodta belém azóta ilyen kifelé águló és nagyon kitágult és még mindig nem ment vissza.

2019. ápr. 25. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!