Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel az érzéssel mit kezdjek?
1.: Nice. :D
Kérdező: Azon esetleg agyaltál már, hogy ha a másik lány ennyire rohadt jó és wááááh mindjárt te is rámászol akkor miért ő az exe és miért te vagy a barátnője? :D
Ha úgy érzed nem vagy elég jó...mástól hogy várhatnád el hogy azt érezze az vagy?
Ezért szükséges egy bizonyos ego és önértékelési fok, hogy tudd mit érsz. Persze ezt nem úgy mondom hogy legyél gőgös és mindenki bekaphatja, akinek nem tetszel.
Én is voltam ott ahol te, sokszor, de miután elkezdtem úgy élni az életem szexuálisan, szabadidőszerűen, egészség terén, kapcsolatok telén, szakmai téren ahogy az egy értéket képvisel számomra, onnantól úgy véltem ha egy párkapcsolat nem jön létre ill. véget ér, hogy nem tudja mit veszít a másik/minek legyek olyannal akinek nem kellek. Ez ilyen egyszerű, ennyire tisztelem magam hogy egy olyan emberrel legyek, aki IMÁD és nem csak elvisel.
Nyilván ez nem egyik napról a másikra jön, hanem korral és tapasztalattal jár, de egy idő után szerintem sok ember eljut ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!