Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek azzal az érzéssel hogy szeretem de nem lehet velem?
Figyelt kérdés
Nagyon szerettem de időt kért és közben megcsalt, kibékültünk de nem tudtam megbocsátani neki igy újból szétmentünk.Neki már pasija van nekem meg nincs senkim.Teljesen kivagyok és hiányzik a régi szép életem.2019. márc. 5. 20:46
1/10 anonim válasza:
hát olyan nagyon szép nem lehetett a régi életed, ha megcsalt.
mit akarsz egy ilyentől??
kuka.
önsajnálat helyett engedd el, nem ér annyit.
ha meg új csávója van, nyilván szarik rád, jó magasról.
2/10 anonim válasza:
A saját érdekedben próbálj meg te is túllépni rajta. Egy szerelem sem tart sírig, biztosan lesz még másik lány, aki megmozgat és beleszeretsz. Mennyi ideje mentetek szét?
3/10 A kérdező kommentje:
3 hónapja véglegesen.
2019. márc. 5. 20:51
4/10 anonim válasza:
Utáld már egy kicsit, ha másért nem legalább azért mert megcsalt. Gondolj erre jó sokszor, amíg egy nap úgy kelsz fel, hogy jobbat érdemelsz.
5/10 A kérdező kommentje:
Hát ez is az egyik agymenésen.Nincs olyan nap hogy eszembe ne jutna kivel csalt meg és hogy árult el miközben végig segitettem az idő alatt is bármiben csak hogy vissza kapjam.Nagyon szerettem.
2019. márc. 5. 21:05
6/10 anonim válasza:
Meddig voltatok együtt és milyen idősek vagytok? Tuti, hogy fiatal vagy még. Az idő sokmindent megszépít. Tudom, hogy most szar, de lesz ez jobb is.
7/10 A kérdező kommentje:
8 évet és 29 éves vagyok.
2019. márc. 5. 21:12
8/10 anonim válasza:
Csúnyán kihasznált, megcsalt. Három hónap annyira nem sok idő szakítás után, de ezen neked kell dolgoznod magadban. Ha eszedbe jut, szándékosan gondolj arra, hogy kész, vége van. Előbb utóbb könnyebb lesz.
Esetleg kereshetsz valami új hobbit, elfoglaltságot, és az eltereli a figyelmedet róla. Én csúnya szakítás után a tanulásba vetettem magam, olyan átlagos egész egyetem alatt nem volt, mint akkor, de megérte, mert jól esett a siker és az, hogy növelte az önbecsülésemet.
9/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy r%hadt aljas módon elbánt velem,de minden rá emlékeztet még a városban is.
2019. márc. 5. 21:17
10/10 anonim válasza:
Hát, az kemény. Akkor az is játszhat, hogy ezért ragaszkodsz így hozzá, mert ilyen sokáig voltatok együtt és fiatalon jöttetek össze. Lesz élet ezután is, most még túl kevés idő telt el. Találd fel magad, új dolgok, hobbi stb. Az elején nehéz ez is, de alakul majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!