Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha már nem annyira szeretem a párom és másfelé vannak érzéseim?
Nagyon durva vitáink voltak mostanában, mikor tudnék, már haza se megyek. Nem kívánom szexuálisan. Nagyon szeretem, de egyszerűen olyan dolgai vannak, amiket két év után se tudok megszokni és rengeteget beszél, többnyire logikátlanul.
Viszont van egy életünk együtt, ő borderline-os, betegesen fél az elhagyástól és félek , hogy szétesne , ha szakítanék, mert kb. a mindene vagyok.
Közben elkezdtem teljesen logikátlanul érzelmeket táplálni egy másik lány után, egy harmadik, akit még nem tudok hova tenni, rá meg nem tudok nem gondolni.
Sosem akartam az a se*gfej lenni, aki megcsalja a másikat, és mindig azt reméltem, hogy majd lesz egyvalaki akivel leélem az életem, erkölcsileg borzalmasan érzem magam emiatt (még nem csaltam meg), mert kb. örök hűséget fogadtam, de már csak teher a kapcsolat.
Durva nagyon mert mintha az en tortenetemet olvastam volna csak en nõ vagyok.
En a mai.napig sen hagytam el ,igaz engem zsarolt is hogy ongyilkos lesz miutan elmegyek stb. Aztan jottek az igeretek.es adtam ujabb eselyeket. Bortonbe erzem magam nem vagyok boldog vele es ha vissza lehetne csinalni lehet inkabb valtam volna.
De most minden oke nincs baj amire hivatkozzak, csak az hogy kontrol alatt vagyok..
Valj el, mielott megcsalod, mert igy nem.sokaig fogod birni.
Az elejen nehez, de magadra maskepp fogsz tekinteni mintha megcsaltad volna.
ismertem vkit, aki leszbi és bordeline-os.
a párodat nem molesztálták gyeekkorában, nem érte vmilyen trauma? (a bordeline nem csak úgy van, hanem oka van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!