Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mutassam ki h enis szeretem? Valahogy nemtudom kezelni az erzeseim?
3napja összejottem egy eddigi jo fiubaratommal. ugy dontottunk,h megprobaljuk,de ha nem mukodik akkor sem fogunk haragudni a masikra. sokat kinlodtunk,mert nem mondtuk el egymasnak mit ereztunk,feltunk,h megromlik a baratsag,vagy en sem tudom. de mondatam neki, h szerintem nem kellene ezt az egeszet,mert nembiztos h en ugy ki fogom tudni mutatni az erzeseim,ahogy ő azt megerdemli. a vege megis az lett,h osszejottunk:) viszont ha kimegyunk tarsasagba,vagy kettesben vagyunk,nemtudom kimutatni h mennyire szeretem,es latom rajta h ezmiatt batortalan is. alig mer megcsokolni,mert en alig nezek ra,nemtudom miert van ez. hogy mutassam ki h enis nagyon szeretem? nem vagyok mar kis csitri,megsem tudom kezelni ezt az egeszet
köszi a segitseget:)
16l
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát mert kis csitri vagy. :)
Mi lenne, ha olykor te is odalépnél hozzá és megcsókolnád? Esetleg csak megsimogatnád a vállát, kezét, fejét?
Bazzzz... együtt vagytok, de még meg sem csókoljátok egymást?
Isteneeeeeeeeeeem
Az erzeseket nemcsak te masoknak is ugyanugy at kellett mennie ezen a folyamaton, azoknak is akik epp valaszlevelkent mokaznak rajtad, egy biztos a lenyeg hogy komunikaljatok hogy minnel tobbmindent tudjal meg rolla.
Pl mit szokott otthon csinalni, hobby, hova szeretne eljutni, milyen sportokat kedvel, kozben termeszetesen bekacsolodsz es erdekodsz a felol is amiket te szeretsz hogy megtudd neki mi a velemenye azokrol, hogy megtalald milyen kozos dolgok vannak amiket szerettek es ez altal konnyebben ki tudtok bontakozni es viccelodni es kozos progrtamokat csinalni.
Lenyeg hogy 2esben minnel tobbet beszelgessetek hogy jobban megismerjetek egymast, itt nem a szexualis veiszonyra kell gondolni, mindennek megvan a maga ideje, egyszeruen erdeklodjetek egymas irant ha van jel arra hogy szimpatikusok vagytok egymasnak akkor szamit az is hogy legyenek kozos tematok es erdeklodesi korotok es akkor meglatod minden magatol fogg menni es nem feszult hangulatban es felosen. Fel a fejjel !!
utolso,köszi szépen!
nem arrol van szo,h meg sem csokoljuk egymast,mert o mindig engem,csak azt is ugy,h latom rajta,attol fel h en nem akarom. sokat beszelunk,meg nem az van,h hallgatunk meg semmit nem merunk,mert mar egy ideje ismerjuk egymast,csak olyan furi,h mar ugy vagyunk egyutt mint egy par,nem ugy mint regen,mint jobaratok:)
Talán addig nem kellett volna bele menni az egészbe még nem úgy érzel iránta...
a másik éreztesd vele amit kell...
ez lehet egy csók, egy ölelés, szép nézés tehát bármi ilyen... sajnos tapasztalatból mondom, hogy rohadt szar érzés az amikor megteszel érte (lányért) mindent, ő meg semmi nem nyit irántad
Tehát kezd el közeledni felé, mikor csókolóztok kicsit cirógasd a hátát vagy bármi ilyesmi :)
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!