Most mégis mit kezdjek ezzel az érzéssel?
Nem lenne szabad ennyire zavarjon teged.
En inkabb sajnalnam...
3-as vagyok!
Én is utálom, ha valaki nem ír helyesen! Olyan világban élünk, ahol az alkalmazottat kereső főnök hamarabb keres rád facebookon, mint az önéletrajzok között. E-mailben kérhetünk időpontot bárhova, vásárolhatunk, foglalhatunk asztalt/nyaralást stb. Néhány képből meg bejegyzésből ítéljük meg az embereket. Igenis fontos, hogy írásban is tudjunk kommunikálni! Engem is zavarna! Nem azt mondom, hogy szakítanék meg temetném a kapcsolatot, de egy idő után biztos szóvá tenném! Olyan munkát végzek, aminek szerves része az online marketing. Sokszor a legegyszerűbb szavakat leellenőrzöm mielőtt kiírom, nem szeretnék hibát véteni, nekem ez kellemetlen.
Miért kell rögtön így beszélni a kérdezővel? Igényes, szereti a párját, de van ami zavarja benne. Engem meg az zavar, hogy a párom állandóan bekapcsolt tv mellett alszik el, őt meg az, hogy szétszórt vagyok..senki sem tökéletes. A kérdező normálisan nyilatkozott a párjáról, ti is válaszolhatnátok esetleg a kérdésére. Hihetetlen, hogy mennyire megkeseredettek lettek az emberek..
#6 Kicsit sem vagyunk megkeseredettek, csak megyjegyezném :) (legalábbis én nem)
Mi is csak elmondtuk a véleményünket
Ha tényleg szereted, fontosabbnak tartod őt a hibájánál.
Senki sem tökéletes. Megmondhatod neki, hogy ez téged zavar. Ha őt nem, akkor ne erőltesd! Ha erőltetni akarod, rosszat teszel a kapcsolatotoknak! Akkor fogadd el így!
Ha viszont őt is zavarja és szeretne változtatni, igazán segíthetnél neki! Az még közelebb is hozhat benneteket egymáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!