Nektek volt már olyan álmotok, hogy olyan semmi de mégis nagyon rossz érzéssel ébredtetek? Milyen baromságokat álmodtatok már?
2x.
Egyszer egy varjú volt benne,a másiknál meg szerelmet vallottam a lánynak,akibe gimiben bele voltam esve és igent mondott,majd elhúzódott a csóknál.
Én durván beteg dolgokat álmodok mostanában.
De szinte minden este
velem szombaton volt ugyan ez, mintha egész nap be lettem volna tépve.
+ tegnap olyat álmodtam, hogy egy szocipata gyilkos lánnyal jöttem össze aki öldökölte az embereket kedvére, majd kis idő múlva kezdet szétesni a világ, majd engem is meg akart ölni
azt álmodtam,h meghalt valaki,(mert előtte hát mondhatni nagyon megbántott élőben és úgy döntöttem,h elég volt továbbiakban belőle,és ez miatt stresszes voltam) és akkor nagyon sírtam álmomban.rossz volt utána is.
legutóbb meg még valamit motyogtam is,arra ébredtem fel,h beszélek.
Nekem egy időben rémálmaim voltak, pl. üldöztek, meg bujkálnom kellett vagy háború volt, vagy volt, hogy meghaltam s mindent láttam felülről. Szal én ezekre emlékszem, előfordult, hogy az álmomban is érzetem, hogy az az ember rossz, rossz érzés fogott el, de az arcát nem láttam. De van olyan is, hogy nem tudok álmomban mit kezdeni a szituációval s inkább felébredek.
És mostanában nem tudok végig aludni egy éjszakát sem, ált. 2 körül felébredek és ez nincs kapcsolatban az álmaimmal ezt tudom, más miatt lehet. Emiatt van, hogy csak 5 órát alszom.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!