Nektek volt már olyan álmotok, hogy olyan semmi de mégis nagyon rossz érzéssel ébredtetek? Milyen baromságokat álmodtatok már?
Figyelt kérdés
Délután elaludtam és felébredtem fél óra múlva vmi nagyon szar érzéssel, hogy nem jó nagyon nem jóó .... szóval leírni nem tudom.. de nem álmodtam semmit,,,,, csak hogy valami nem nem nemm...... szoktam olyat is álmodni hogy valami nagy valami van de csak a felét tudom valamicsinálni2015. márc. 24. 00:38
11/12 anonim válasza:
Én régen mindig a saját halálomat álmodtam meg. Az mindig a születésnapomra esett, amikor meghaltam egy közúti balesetben. A befejezés és az idő mindig ugyan az volt, de a többi változott.
Múltkor meg olyan valamennyire jót álmodtam, mégis úgy keltem fel, hogy torkomban dobogott a szívem és megnyugodni nem bírtam.
12/12 anonim válasza:
Ezek a hülye nevek, köztük a kérdezőé is :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!