Állami cégnél dolgozom, nem rossz fizetés,2 műszakban, de valamiért mégis utálom szerintetek mit lehet kezdeni az ilyen érzéssel?
Figyelt kérdés
Középvezető vagyok egy cégnél nem megerőltető, de mégis bennem van a megfelelési kényszer, az elvárás, mikor menni kell már minden bajom van, mikor ott vagyok akkor úgy vagyok vele legyen gyors vége.2018. jan. 22. 09:45
1/3 anonim válasza:
Saját vállalkozás létrehozása. Nekem szinte állásfóbiám alakult ki amíg fizikai majd később diplomával ügyvezetői munkakörben dolgoztam. Bármit hozzon is a jövőben a sors, előbb lennék trópusi erdei tisztáson egy faház lakója aki a dzsungelből él, vagy idehaza önellátó egy tanyán mint hogy alkalmazott legyek.
Ha a saját életed és üzleted építed mindenféle élősködők és másoknak való megfelelési kényszer nélkül, érezni fogod hogy megtaláltad amit kerestél. Meg kell szabadulni a munkahelyi függőségtől, az államtól és a bankoktól.
2/3 anonim válasza:
Mert vállalkozást csak úgy mindenki zsebből indít. :D
Plusz attól még tartozol az állam felé, úgy hívják: adó. :O Fura, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!