Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma lettem 21 éves, nagyon nagy baj ha idáig egy lánnyal sem beszélgettem és szűz is vagyok és nagyon félénk?
Figyelt kérdés
2019. aug. 29. 21:24
31/37 anonim 

válasza:

Nem is fog változni semmi
Ha ilyen vélemyénnyel vagy magadról hogy es se sikerul az se sikerul sose lesz csajom akkor nem is lesz soha
Egyáltalan mit akarsz egy csajtol? Csak szexelni vele? Vagy mit? Mert mondtad hogy unalmas vagy a lanyok szemében beszelgetni nem tudsz veluk
Akkor minek kell neked csaj?
32/37 A kérdező kommentje:
Végül is ez is igaz. Fogalmam sincsen, hogy mit akarok.
2019. okt. 7. 10:15
33/37 anonim 

válasza:

Fantáziálni szoktál f verés kozbe? Gondolom csajokról
34/37 A kérdező kommentje:
Igen szoktam.
2019. okt. 8. 08:07
35/37 anonim 

válasza:

Es mit? Kulonbozo pozokba szexelsz veluk es csak annyi?
Vagy story is van?
Mert akkor neked csaj sexre kell a csaj
Ugyhogy maradnak a prostik
36/37 A kérdező kommentje:
Nem csak szexre kellene egy lány sem.
2019. okt. 9. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!