Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma lettem 21 éves, nagyon nagy baj ha idáig egy lánnyal sem beszélgettem és szűz is vagyok és nagyon félénk?

amikor ilyeneket olvasok hogy"nincsenek barátaim" olyankor élek a gyanúperrel hogy a kérdés kamu!
íme pár ember akinek tuti nincs haverja.
1 gerorgie az Az-ból
2.Freddy kruger
3.hannibál lecter
hol élsz?melyik bolygón? egy kibeb aszott haver,cimbora,ismerős ,távoli ismi sincs? az öreged,bátyád,öcséd etc?

Boldog Születésnapot! :)
Nem baj - másoknak, de magadnak annak érzed. Úgy viszont még a bajnok sem nyert meg egyetlen versenyt sem, hogy ki sem állt a rajthoz. Nem fognak sajnos a nők hozzád házhoz menni, neked kell tenni érte. Mozdulj ki emberek közé, mosoly-beszélgetés, ismerkedj, a többi majd jön magától. S ha elutasítanak? Na bumm, mindenkit el szoktak és akkor mi van, majd mész a következőhöz.

Köszönöm a kedves szavakat.
#11: Senkim sincsen. Nekem az ismerkedés nem megy. Nem érzem jónak magamat a lányokhoz.

Nem baj, de most már húzzal bele.
L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!