Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ma lettem 21 éves, nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma lettem 21 éves, nagyon nagy baj ha idáig egy lánnyal sem beszélgettem és szűz is vagyok és nagyon félénk?

Figyelt kérdés
2019. aug. 29. 21:24
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%

Anyukáddal csak beszéltél nem?

Az is valami!

2019. aug. 29. 21:28
 2/37 anonim ***** válasza:
50%
Baj
 3/37 anonim ***** válasza:
34%

Az a baj,h nincs onbizalmad,ismerkedni kell!

Boldog Születésnapot!

4/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Tudom, hogy ismerkednem kellene de nem érzem jónak magamat hozzájuk. A kinézetemet is utálom.

2019. aug. 29. 21:29
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Isten éltessen haver! Esetleg valami buli a barátaiddal? Vagy kricsmi? Keress valami ivóhelyet ott ha találsz egy idősebb matrónát ,és hívd meg egy italra.Ki tudja? (örömlányhoz is elmehettél volna egy haverral)
2019. aug. 29. 21:29
 6/37 A kérdező kommentje:
Nincsenek barátaim.
2019. aug. 29. 21:30
 7/37 anonim ***** válasza:
58%
Menj prostihoz
2019. aug. 29. 21:34
 8/37 anonim ***** válasza:
Baj.
2019. aug. 29. 21:47
 9/37 A kérdező kommentje:
Prostihoz nem szívesen mennék.
2019. aug. 29. 21:48
 10/37 anonim ***** válasza:
84%
Nem akarlak el keseríteni , de sajnos ismerek hasonló fiúkat és idősebb férfiakat is , akiknek nem igen , vagy egyáltalán nincsenek barátai , sosem láttam őket nővel , vagy csak ideig , óráig ! Az ilyen emberek általában örökké a szüleikkel élnek , még azok meg nem halnak ! Azután pedig egyedül maradnak a legtöbben életük végéig sajnos ! Számomra ez az élet , nem is élet , hanem egyszerűen ez nekem szörnyű ! Még bele gondolni is rossz ,semmi értelme az életüknek az én szemszögemből , ne akarj így élni ! Első lépésként elég , ha csak több alkalommal ki mozdulsz otthonodból , mérd fel a terepet a többi srác hogyan öltözködik , kikkel , milyen társasággal barátkoznak , hogyan viselkednek ,nézzél körül és tanulj ! Ha megtetszik egy lány , gondold végig , ha spontán nem megy , hogyan szólítanád meg , mit és hogyan szeretnél mondani neki , bemutatkozás -stb ! - itt már elkezdődik egy beszélgetés , kommunikáció , szóba kerülhetnek olyan témák , amiket mindketten szerettek , vagy érdekel benneteket , közben meghívhatod akár egy italra , fagyira - stb ... Viszont ne éld bele magadat soha egyből , mert mindig benne van a csalódás lehetősége is az ismerkedésben ! Ha csalódsz , akkor sem szabad feladni , tovább kell menni és keresni kell az újabb lehetőségeket és ha nagyon akarod és minden tőled telhetőt megteszel , akkor az előbb , vagy utóbb , de annak sikerrel kell végződnie , majd meglátod !
2019. aug. 29. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!