Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szűz lány vagyok és kivánom a szexet, milyen vibrátor ajánlanátok? Lányok válasza érdeklne, hogy nektek mi vált be.
Figyelt kérdés
2019. aug. 29. 14:37
1/7 anonim válasza:
Ovatosan a vibratortal ha sziz vagy mert siman atszakithatja a szuzhartyat. Max valami nagyon vekonyat vennek kb mint az ujjad vastagabbat en biztos nem mernek. Ha rezeg akkor lehet vekonyka is az is izgalmas lesz szerintem. Vagy csiklovibrator? Azt be se kell dugni a huvelybe, meg jobb:D
2/7 anonim válasza:
Ha igazán kívánnád a szexet,akkor nem ilyen gyerekjátékokra pazarolnád az idődet.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor megnézem, hogy abból milyenek vannak. 🥰
2019. aug. 29. 14:41
4/7 anonim válasza:
Én elektromos fogkefével szoktam 🙂 legalább dugdosni sem kell mások elől 😀
6/7 anonim válasza:
Jaj ti lányok... :D
A következő már az lesz hogy szűzen feldugtok magatoknak valamit, onnantól már nem lesztek szüzek, akit megszerettek azzal nem lesz már az igazi :'D
Nem hülye játékszerekkel kéne babrálni, hanem megvárni az a fiút aki mindennél jobban szeret majd, ő ingyen is megteszi...
18f
7/7 anonim válasza:
Inkább pasizz! Egy eredeti faroknál nincs jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!