Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ma lettem 21 éves, nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma lettem 21 éves, nagyon nagy baj ha idáig egy lánnyal sem beszélgettem és szűz is vagyok és nagyon félénk?

Figyelt kérdés
2019. aug. 29. 21:24
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

És nem akarsz megváltozni valahogy?

Mert nekem most nagyon úgy tűnik, hogy csak sajnáltatod magad.

Ha változást akarsz muszáj lesz tenni valamit. Azt mondod jön az egyetem? Legjobb! Gólyatáborra gondolom nem mész, mert fosol, hogy oda csak a vagány gyerekek mennek. Pedig nem...

Nem baj. Órákon mindig ülj valaki mellé és kezdj el beszélgetni. Mivel akivel elkezdesz beszélgetni az beszélgetett mással is ott az egyetemen így őt is meg fogod majd ismerni. És egyre több és több emberrel fogsz beszélgetni.

Beszélni kell! Most már facebook-on is fel kell venni mindenkit akivel csak beszéltél. Azért ott a magadfajta jobban ki tud nyílni mint a való életben.

Amúgy engem is kiközösítettek régen, de mondjuk bennem volt annyi önbecsülés hogy tudtam velem nincs semmi baj és b@*ztassanak nyugodtan, tudom többre fogom vinni mint ők. Még a tanár is be-be szólogatott, bizony...

Egyetemre hidd el, értelmesebb emberek kerülnek, akikkel lehet kommunikálni (többnyire). Ott már azt közösítik ki, azt beszélik ki a háta mögött, aki f@*zfej.

2019. aug. 29. 22:16
 22/37 A kérdező kommentje:
Akarok is meg nem is. Nem tudom elképzelni magamat egy lány mellett. Számomra ők nagyon idegenek még. Meg valamennyire már beletörődtem is az egészbe. Fiúkkal úgy ahogy még ki is jövök de lányokkal sohasem beszéltem.
2019. aug. 29. 22:21
 23/37 anonim ***** válasza:

Pedig nem harapnak a lányok se, nem kell túlkomplikálni egy adott szituációt és jön minden magától.

Az egyetemen, ha mások kezdeményeznek majd beszélgetést, akár csak annyi, hogy elkérik a jegyzeteidet, vagy bármi -valószínűleg lesz ilyen-, az már egy jó kiindulópont, hogy felvess bármilyen témát és elkezdjetek beszélgetni.

Mondjuk először arról kinek mennyire tetszik eddig az egyetem és minden ezzel kapcsolatos.

Sok ember van aki szeret kezdeményezni bármilyen beszélgetést, az ilyenektől ne ijedj meg, hanem kapcsolódj be.

Nagyjából így működik, semmi bonyolult.

És hidd el közös téma lesz akárkivel, innen meg már rajtatok múlik, hogy merre alakul a dolog.

Ne felejtsd el, hogy ez egy teljesen új közeg, mindenki tiszta lappal indul, szóval a legjobb esély, hogy találj barátokat és esetleg kapcsolatot is.

Sok sikert!

2019. aug. 30. 00:39
 24/37 anonymousreview60 ***** válasza:

"El kerülök az egyetemre de ott is esélytelen. Én nem olyan vagyok mint a korombeliek. Kilógok a sorból." Akkor kezdj el kissé betagozódni. Nem kell mindent úgy csinálni. Ezt jobban, azt kevésbé. Tágítsd ki a komfortzónádat! Ez erőfeszítést igényel és némi fájdalommal jár, de megéri.

Csinálj bármi olyant, ami növeli az önbizalmadat! lehetőleg ez olyasmi legyen, amibe másokat is be lehet vonni, lehetőleg legyenek ezzel kapcsolatban fizikai találkozók.

Saját tapasztalat: A nőktől való félelem feloldására javasolom a fokozatosságot. Először tánc magántanár. Utána csoportos táncóra, utána diszkó. Ha edzel valamennyit, a felszedett izomzat növeli az önbizalmat.

2019. szept. 1. 10:03
 25/37 anonymousreview60 ***** válasza:
A 21 évesen szűz fiú nem gáz. A 24 éves igen kellemetlen. A 27 éves gáz. Tűzz ki reális célokat, kis lépéseket, hogy miket akarsz elérni első félév végére, később, stb. Ha nem jön össze a szüzességed elvesztése 24 éves korodra, akkor mindenképpen fordulj pszichoterapeutához, mert akkor olyan görcsök munkálnak benned, amit magadtól nem tudsz feloldani. Tapasztalatból beszélek.
2019. szept. 1. 10:07
 26/37 anonim ***** válasza:
Látens homoszexuális vagy
2019. szept. 1. 10:25
 27/37 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipőben eveztem, bár én azért mert az első 2 kapcsolatom nagyon megviselt lelkileg. Ha félsz beszélni a lányokkal, akkor javaslom a Tindert. Biztos le fognak hurrogni engem, hogy ott csak "arra" találsz csajokat, de ha elkezdesz beszélgetni velük kicsit talán meghozza az önbizalmad. Egyetem alatt 4 évig így voltam. Talán ha 2-3 randim volt, azokból se lett semmi. Míg Tinderen megtaláltam a mostani barátnőmet akivel már 8 hónapja jól megvagyunk.

23F

2019. szept. 1. 10:38
 28/37 A kérdező kommentje:

Használtam korábban a Tindert de felesleges volt. Komolytalan lányok voltak ott. Meg szégyelltem is, hogy fénykép volt fent rólam a kinézetem miatt.

Egyedül annyi a célom az egyetemen, hogy sikerüljenek a vizsgáim.

Ha bármilyen fényképet láttam ahol a fiatalok együtt vannak, jól érzik magukat vagy randiznak rögtön elszégyelltem magamat tőle. Tudom, hogy erre nem lennék képes. A lányokat csak untatnám hiszen nem vagyok jó társaság. A kinézetem sem vonzó számukra és ezért rám sem néznek és okkal kerültek el idáig is.

2019. szept. 1. 19:24
 29/37 anonim ***** válasza:
75%

En 42 F szuz

Sajnos mindig a kocsog nőket fogtam ki

De már leszarom az egészet

2019. szept. 2. 02:21
 30/37 A kérdező kommentje:
Majdnem egy hónapja vagyok az egyetemen de semmi sem változott. Továbbra is láthatatlan vagyok a lányok szemében. De nem számítottam másra.
2019. okt. 6. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!