Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves szűz lányként már sose lesz barátom?
Figyelt kérdés
Én az idősebb fiúkat kedvelem, de ők úgy veszem észre hogy az idősebb nőket.2019. aug. 29. 20:52
2/26 anonim válasza:
Még egy unatkozó kisfiú aki unja a banánt. Nem baj mindjárt hétfő lesz Józsika.
3/26 anonim válasza:
Pistike megint unatkozik,de hétfőn már kezdődik a sulika.
4/26 anonim válasza:
Biztos van olyan, de sokan saját korosztályuk, vagy fiatalabbak iránt érdeklődnek.
19 évesen nem késtél le semmiről.
5/26 anonim válasza:
32 eves szuz pasikent sosem lesz mar senkim??
-Igen bas/zd meg
Jajj :( bar csak megint 19 lennek !
6/26 anonim válasza:
itt vagyok, de ahhoz az kell hogy írj, és ismerj meg. Sajnos a nők nem igazán válaszolnak! Így nem lehet ismerkedni!
8/26 anonim válasza:
Szerintem kamu vagy. A képen látható csajt szívesen elrendezném... 40f
9/26 anonim válasza:
Egyáltalán nem! Egész fincsiiii test ;-)
10/26 anonim válasza:
De rendes volt a kérdező, legalább a címkék közt ott van a "trap"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!