Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lányként egyéjszakásban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lányként egyéjszakásban elveszíteni, mit gondoltok, nagy butaság lenne?

Figyelt kérdés

20 éves már elég régen elmúltam és sajna nem jött össze, pedig próbálkoztam ismerkedéssel. Nem mondanak csúnyának. Gondoltam egy sima egyéjszásra, de félek belevágni.

Ti mit gondoltok? Ez tényleg butaság lenne és próbálkozzak tovább?

2019. ápr. 24. 21:51
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
20%
Ha kell a szex vágj bele csak olyan partnert keres akinek ha elmondod hogy szűz vagy figyel hogy ne durván csinálja
2019. ápr. 24. 21:55
 2/25 anonim ***** válasza:
Keress*
2019. ápr. 24. 21:55
 3/25 Solvi ***** válasza:
7%

Nem butaság de azért válogasd meg hogy kinek adod magad, elég rossz élmény is lehet ha az illető csak saját magával lesz elfoglalva

22f

2019. ápr. 24. 21:56
 4/25 anonim ***** válasza:
11%
Azért alaposan vállogas megha egy ejszakás is !!
2019. ápr. 24. 22:00
 5/25 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem is butaság lenne. Az egyéjszakás kalandokban a férfiak csak a saját élvezetükkel vannak elfoglalva.
2019. ápr. 24. 22:01
 6/25 anonim ***** válasza:
32%
Én picivel voltam több, mint 20 amikor először szexeltem. Elment 2 percen belül a pasi. Utána nem sokkal később lett kapcsolatom. Ha jól néz ki, akkor hajrá. Nem lehet tudni előre, hogy milyen lesz. Első szex. ennyi. Ne gondold túl.
2019. ápr. 24. 22:04
 7/25 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem egy sima egyéjszakásban semmiképp. Ha tényleg nagyon szeretnéd már elveszteni, akkor esetleg egy ismerős vagy ilyesmi. De a legjobb lenne egy igazi kapcsolatban.

22L

2019. ápr. 24. 22:04
 8/25 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem is butaság lenne. Inkább várj még vele, bár tudom, ez nehéz... De biztosan jobb lesz kapcsolatban elveszíteni, amikor már jól ismeritek egymást. :)

21/L (én is szűz vagyok egyébként)

2019. ápr. 24. 22:06
 9/25 anonim ***** válasza:
Inkább egy baráttal vagy ismerőssel mint egy idegennel. Rosszul tud elsülni a dolog ha nem vigyáz rád elégge.
2019. ápr. 24. 22:08
 10/25 anonim ***** válasza:
59%

Ne hallgass a sok butaságra!

Ez nem lóverseny!

Várj,és próbáélozz még!

2019. ápr. 24. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!