Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lányként egyéjszakásban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lányként egyéjszakásban elveszíteni, mit gondoltok, nagy butaság lenne?

Figyelt kérdés

20 éves már elég régen elmúltam és sajna nem jött össze, pedig próbálkoztam ismerkedéssel. Nem mondanak csúnyának. Gondoltam egy sima egyéjszásra, de félek belevágni.

Ti mit gondoltok? Ez tényleg butaság lenne és próbálkozzak tovább?

2019. ápr. 24. 21:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ne egyből durrbele, hanem akkor már olyannal, akiben megbízol.
2019. ápr. 24. 22:19
 12/25 anonim ***** válasza:
87%
Ha később lenne egy barátod akit szeretsz és odaadnád neki mindened akkor nem bánnád meg hogy már előtte elveszítetted egy vadidegennel és nem vele? Ebbe gondolj bele.
2019. ápr. 24. 22:32
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Butaság lenne! Próbálkozz tovább!
2019. ápr. 24. 22:41
 14/25 anonim ***** válasza:
13%

Azzal szexelj, akit kívánsz. mindegy hogy az első férfi vagy a 300. csak ba.ás. Nézzen ki jól, legyen nagy afarka

N.

2019. ápr. 24. 22:43
 15/25 anonim ***** válasza:

Nem az de jól meg kell ismerned azt akivel elveszted. Nem is az a fontos hogy egy vagy többalkalmas lesz-e a dolog hanem az h mennyire adja meg neked amire vágysz. Én is szívesen elvenném pl neked de nem biztos h erre vágynál. :)

35F

2019. ápr. 24. 22:48
 16/25 anonim ***** válasza:
Ha nem velem veszited el akkor butaság. :)
2019. ápr. 25. 03:20
 17/25 Deflohelp ***** válasza:
44%

Mivel a testi szerelemben mindig benne van a teherbeesés lehetősége (aminek esélye megfelelő fogamzásgátlással nagyon jól lecsökkenthető), csak olyan valakivel csináld, akiben megbízhatsz, hogy akkor is melletted marad, ha az eseménynek nem várt következménye lenne.

Előtte mindenképpen hozd a tudomására, hogy első lesz neked, azért, hogy vigyázzon rád.

2019. ápr. 25. 06:26
 18/25 anonim ***** válasza:
18%

# 17, de jót nevettem. :D szóval csak azzal kellene bsznom akitől esetleg gyereket is akarok? Tízen valamennyi volt egy nap alatt a pasi akivel voltam :D Nézzen ki jól, kérdező!!! Ha lekerül a gatya és kicsi neki, akkor mondd nyugodtan, hogy inkább ne. Legyen minél tapasztaltabb!

Külső, tapasztaltság, méret!

2019. ápr. 25. 07:37
 19/25 Deflohelp ***** válasza:
100%

Kedves #18 !

A Te szexuális tapasztalatoddal, étvágyaddal, pasi-ismereteddel természetesen erősen túlzónak látszik az, amennyit aggodalmaskodtam.

A kérdező viszont nem ilyen gyakorlott, ezért nagyon fontos, hogy az első együttléte lehetőleg ne járjon negatív tapasztalatokkal. Ebben próbáltam meg segíteni neki. A későbbiekben nyilván ő is felszabadultabban élheti majd az életét.

2019. ápr. 25. 14:24
 20/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, inkább keresgélek tovább, biztosan beleakadok majd valakibe :)
2019. ápr. 25. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!