Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfin lehet szexi a szűkebb farmer?
Ugye elég sok csajon jól áll a feszes farmer, szépen kiemeli a vonalát a nőnek és szexi ha jó lába és feneke van.
De egy férfin állhat jól? (Nem ugyan olyan feszes gatya, hanem a szterccs)
pl.: [link]
Jönne a válasz, hogy hülye kérdés miért ne állna jól? Nekem az a "problémám", hogy elég nagy a péniszem és ha véletlenül feláll akkor aztán jól kinyomja. Vékonyabb srác vagyok így egy ilyen domborulat jól meglátszik.
Ez szexi vagy ultragáz?
Azok a nagyon testhez simuló csőgatyák tényleg gusztustalanok. Főleg ha még a bokáját is kint van a srácnak.
De amúgy ingekben is lehetne mondani példát. Nekem széles vállam van és vékonyabb derekam. Egy sima ing nem áll annyira jól, mint a karcsúsított. Sokkal jobban kivehető a testalkatom. Sima ingben meg olyan vagyok mint egy henger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!