Ha egy átlagos kinézetű 30 éves srác a szokásos farmer póló/ lezser ing viselet mellett, időnként az alábbi kombókat veszi fel munkába vagy fősulira, az röhejes, kirívó, b*zis, szexi vagy normális?
1. ing+pulcsi szövetnadrággal
2. farmer+ing+nyakkendő+öltönymellény+bőrdzseki
3. farmer+feltűrt ing+nyakkendő
4. farmer+ing+öltönymellény
5. farmer+ing+zakó
6. ing+ 2 részes öltöny
Nem vagyok se meleg, se vasalthajú divatmajom. Csak lenne egy konzervatívabb stílusom, amit nem tudom, hogy időnként vállalhatok-e. Köszi a válaszokat! ;)
A nyakkendő szerintem felesleges és kényelmetlen.
A többi rendben van.
#2 miután rájöttem, hogy a divat kategóriában nem fogok komoly emberektől használható véleményt kapni, feltettem újra az emberek kategóriában. :)
Mint láthatod, itt van, aki tud érdemleges véleményt írni, nem csak b*zizni és alázni másokat
1. jujj
2. bőrdzseki nyakkendővel, mellénnyel??? Csak simán rádszakadt a szekrény, igaz?
3. oké
4. oké (bár nekem nem tetszik a mellény)
5. oké
6. oké
Miért ne vállalhatnál más stílust?
Én vmikor farmerben, melegítőfelsőben, edzőcipőben, alig sminkkel, csak egy órával megyek a gyerekemért oviba, máskor meg magassarkú, farmer, csinibb bőrdzseki, több smink, több ékszer.
Amihez kedvem van. :)
De ez akkor is... láttam azt, aki lebvzizott, de komolyan, az ő véleménye ugyanolyan nevetséges, mint bárkié. Azt hordd, ami tetszik, úgy, ahogy akarod.
Nem felmosórongyot akarsz a fejedre tekerni.
(Egyébként a kérdésedben megadod a bvzisat, mint opciót.)
Huh, köszi a válaszokat! remélem, lesznek még újak is.
kedves #5
a 2. számú kombót egy filmben láttam,
és mivel hasonló típus vagyok, szerintem nekem is jól állna, van is mindenem hozzá, csak egyszerre nem merem felvenni... :D
5. vagyok
Megnéztem, nem tetszik, de ez ne tartson vissza. Hordd, ha gondolod. Nemborzadnék el, ha meglátnálak, csak szimplán nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!