Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfin lehet szexi a szűkebb farmer?
Ugye elég sok csajon jól áll a feszes farmer, szépen kiemeli a vonalát a nőnek és szexi ha jó lába és feneke van.
De egy férfin állhat jól? (Nem ugyan olyan feszes gatya, hanem a szterccs)
pl.: [link]
Jönne a válasz, hogy hülye kérdés miért ne állna jól? Nekem az a "problémám", hogy elég nagy a péniszem és ha véletlenül feláll akkor aztán jól kinyomja. Vékonyabb srác vagyok így egy ilyen domborulat jól meglátszik.
Ez szexi vagy ultragáz?
Ja nem úgy vagyok vékony, hogy csont és bőr...nincs rajtam zsír, viszont izom azért előfordul
Egy komolyabb gyúrás után tiszta szálka vagyok. (ami pár óra múlva vissza is húzódik :D) Félig szálkás félig vékony kategória vagyok.
Nah mindegy hülye kérdés volt... valamit muszáj lesz akkor is felvennem.
Persze hogy lehet, sőt! De nagyon függ az alakodtól.
Én extra szűk farmert hordok, teljesen feszülős super-skinnyt, ami mindenhol feszül, még bokánál is. Eddig csak jó véleménnyel voltak rólam a csajok az öltözködés kapcsán. Ha feláll a farkam, nyilván látszik benne, mert totál ráfeszül, de a lazább nadrágokban is látszódna. Én nem szégyellem, ez a természetes. Persze nem is mutogatom direkt, meg a póló is valamennyire eltakarja a nagy részét.
30F és a nyilatkozó csajok is 25-30 közöttiek.
Nem!
Ha ilyet látok egy pasin akkor azok a tini 13 éves fiúk jutnak eszembe, akik olyan szűk csőnacit hordanak mint mi lányok.
Egy férfi hordjon normális farmernadrágot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!