Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom így, vagy ez tényleg nem szexi?
A múltkor látok egy csajt, gyönyörű arc, szép haj, formás test, erre mikor elment előttem látom, h a “mostani divat” farmert hordja: a köldökig érő fazonút. Miért? Férfi társaim tol kérdezem, h nem sokkal szexibb az, amikor csípő farmerokat hordanak? Gyönyörűen kiemeli a fenék formáját, és elölről nézve is sokkal jobban beindítja az ember fantáziáját, mivel a gombtól két ujjnyira lefelé már az ismeretlen meghoditandó terület vár ;)
Ezzel szemben a derék farmerek vagy hogy mondjak olyanok mint én gyerekkoromban: felettem a nadrágot, azt jött anyám és mondta h legközelebb az agyadig húzd fel.
De nők véleményére is kiváncsi vagyok, h nekik melyik jött be jobban.
Szerintem mindkettő igenis lehet szexi, csak tudni kell mivel és hogy viselni.
Nekem pasiként legalábbis ez a véleményem.
Sokan egészségesebbnek tartják, mert nincs ki a derekuk, meg hát a divat.
Én ki nem állhatom a derékfarmert, olyan mintha szorítana, pedig jó méretet próbáltam. A csípő fazont szeretem, télen is ezt hordom, hosszú topot veszek a pulcsi alá, hogy ne fázzom meg a derekam.
N
Hat azt vegye fel, amit akar
Vannak nagyon szexi magasderekúak is. Amik teljesen kiemelik az alakot.
Azok amik az 50es, 60es eveket idézi nagyon jól tudnaki kinezni, főleg a feszesek!
Utolso vagyok és 22L.
Nekem a magasderekű szoknyák jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!