Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg kérdés! Csak én látom úgy, hogy tele a város szexi fiatal srácokkal?
utcán alapból bukó...Bár halottam ilyen történeteket is ismerősöktől ,h össze ismerkedtek hosszas szemezés után ,de szerintem ez elég abszurd illetve én alapból zárkózott vagyok ilyen téren nagyon kevés az esélye ,h valaki tényleg úgy nyisson feléd az utcán viszont egy ökölnek a pofádban meg nagy az esélye.Igen jelenleg van egy ilyen furcsa hogy is szokták nevezni Pávák vagy mi divat talán arra gondolsz te is ilyen nyálas tapadó farmeros csini vasalt hajú kis fiúkák most ez a divat attól függetlenül a többségük nyilván nem meleg. Relatív kinek mi a vonzó nálam ezek a kis cukor nyunyókák épp az ellenkezőjét váltják ki azaz taszítanak,de azt aláírom ,h rengeteg az igazán dögös,sármos férfias férfi az utcákon legtöbbször persze csajokkal-.- francba!! :D:D
Sajnos le van korlátozva az ismerkedés melegként eléggé ratyi szórakozó helyek,meleg társkeresők stb...az utóbbin vannak álom pasik csak annak az esélye ,h kialakíts 1 tartós kapcsolatot igen kevés mivel mindenki csak bakszni akar ez tény ez van.
Igaz, én is sok szép srácot látok :)
Valahogy olyan ez mostani divat, hogy sok fiatal elég "meleges" lesz tőle, bár nagy részük nyilván nem az...
Bár utcán elég necces ismerkedni, én nekem nem is nagyon megy.
24/F
Így van ahogy mondod, egyszerűen csak kapkodom a fejem annyi jóképű srác van az utcákon. Sokszor azon kapom magam, hogy megint rábambultam vkire, és ha nem veszem el róla a tekintetem, észreveszi. Az persze nyilvánvaló, hogy nem minden jóképű srác meleg, de tényleg valahogy femininebb a mai divat.
Néha van, hogy a összeakad valakivel a tekintetem, akár többször is, vagy látom, hogy valaki "titokban" bámul, de utcán én se mernék kezdeményezni, mert nagy bukás lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!