Ti ismertek olyan szépnek tartott, vonzó, szexi csajt, akinek valamiért bejönnek a törékeny testű, cukinak, aranyosnak, tini fiús képűnek tartott fiatal fiúk, férfiak?
Hát, mások szerint "gyönyörű vagyok".. Szerintem meg átlagos.. Na mindegy...
"cukinak, aranyosnak, tini fiús képűnek tartott fiatal fiúk, férfiak" eddig minden szép és jó.. De "törékeny testű"???
Én sem vagyok egy nádszál, van mit fogni rajtam (ez alatt annyit értek, hogy "jól áll nekem az élet" - magyarul 80 C-s melltartó kell.xd, de 170/71 adottságokkal rendelkezve nem vagyok kövér(izmos vagyok inkább)...
Én inkább egy szálkásabb(ha kell akkor babapocakos) fiút/férfit választanék... Ha nálam vékonyabb a srác(vagy kisebb az izomzata), félnék, hogy összetöröm, ha erősebben megölelem. :D Ja.. Azt kifelejtettem, hogy 4 éve thai boxolok, és 8 éve kosarazok. :D
L/17
Én kifejezetten szeretem a vékony, nőiesebb alkatú fiúkat, de persze ez csak külsőség, és igazából, lehet egy pasi bármilyen vonzó külsőleg, ha a lelke/személyisége nem jön be, akkor nem fog érdekelni.
És ez igaz fordítva is. Legyen macis, vékony, sportos, bajszos, nem bajszos, férfias, kisfiús, ha belül minden oké, és a személyisége lenyűgöz, akkor a külsőség mit sem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!