Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én látom így, vagy ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom így, vagy ez tényleg nem szexi?

Figyelt kérdés

A múltkor látok egy csajt, gyönyörű arc, szép haj, formás test, erre mikor elment előttem látom, h a “mostani divat” farmert hordja: a köldökig érő fazonút. Miért? Férfi társaim tol kérdezem, h nem sokkal szexibb az, amikor csípő farmerokat hordanak? Gyönyörűen kiemeli a fenék formáját, és elölről nézve is sokkal jobban beindítja az ember fantáziáját, mivel a gombtól két ujjnyira lefelé már az ismeretlen meghoditandó terület vár ;)

Ezzel szemben a derék farmerek vagy hogy mondjak olyanok mint én gyerekkoromban: felettem a nadrágot, azt jött anyám és mondta h legközelebb az agyadig húzd fel.

De nők véleményére is kiváncsi vagyok, h nekik melyik jött be jobban.

2018. szept. 15. 14:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%

Már ne is haragudj, de vannak olyan alkatú lányok - többek között én is - akik kizárólag ilyen nadrágokat tudnak hordani az alkatuk miatt, és csak az ilyen fazon áll jól nekik. Ez egy kényes téma, és nem a divat kérdése.

Mivel óriási kontraszt van a derekam és a csípőm között, az összes olyan csípőgatya esélytelen nálam, amit fiúsabb alkatú lányokra szabnak.

Amikor anno még 5-10 éve a csípőgatya volt a divat, akkor a nadrágvasárlás egy kínszenvedés volt nekem, mert anatómiailag egyik sem illeszkedett az idomaimra.

Én személy szerint nagyon örülök, hogy végre olyan korszakot élünk, amikor alaposan feltankolhatok ezekből a nadrágokból.

2018. szept. 15. 18:52
 12/12 anonim ***** válasza:
61%

és a vesemedencegyulladás szexi-e? :D

nekem az jön be, ha semmim se látszik ki a ruhából. más lányok szeretik, ha kint van ez meg az. nekik így jó, nekem amúgy. különbözünk egymástól.

ha nem tetszik a lány, ne nézd. maradj csendben, ne ócsárold, fordulj szépen el.

nem elsődleges szempontja minden nőnek az, hogy tetsszen a férfiaknak. vannak olyanok, akik maguknak akarnak tetszeni (vagy akár más lányoknak!).

röviden: ki a francot érdekel a véleményed a másik ruházkodásáról? :D

2018. szept. 28. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!