Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom így, vagy ez tényleg nem szexi?
A múltkor látok egy csajt, gyönyörű arc, szép haj, formás test, erre mikor elment előttem látom, h a “mostani divat” farmert hordja: a köldökig érő fazonút. Miért? Férfi társaim tol kérdezem, h nem sokkal szexibb az, amikor csípő farmerokat hordanak? Gyönyörűen kiemeli a fenék formáját, és elölről nézve is sokkal jobban beindítja az ember fantáziáját, mivel a gombtól két ujjnyira lefelé már az ismeretlen meghoditandó terület vár ;)
Ezzel szemben a derék farmerek vagy hogy mondjak olyanok mint én gyerekkoromban: felettem a nadrágot, azt jött anyám és mondta h legközelebb az agyadig húzd fel.
De nők véleményére is kiváncsi vagyok, h nekik melyik jött be jobban.
Már ne is haragudj, de vannak olyan alkatú lányok - többek között én is - akik kizárólag ilyen nadrágokat tudnak hordani az alkatuk miatt, és csak az ilyen fazon áll jól nekik. Ez egy kényes téma, és nem a divat kérdése.
Mivel óriási kontraszt van a derekam és a csípőm között, az összes olyan csípőgatya esélytelen nálam, amit fiúsabb alkatú lányokra szabnak.
Amikor anno még 5-10 éve a csípőgatya volt a divat, akkor a nadrágvasárlás egy kínszenvedés volt nekem, mert anatómiailag egyik sem illeszkedett az idomaimra.
Én személy szerint nagyon örülök, hogy végre olyan korszakot élünk, amikor alaposan feltankolhatok ezekből a nadrágokból.
és a vesemedencegyulladás szexi-e? :D
nekem az jön be, ha semmim se látszik ki a ruhából. más lányok szeretik, ha kint van ez meg az. nekik így jó, nekem amúgy. különbözünk egymástól.
ha nem tetszik a lány, ne nézd. maradj csendben, ne ócsárold, fordulj szépen el.
nem elsődleges szempontja minden nőnek az, hogy tetsszen a férfiaknak. vannak olyanok, akik maguknak akarnak tetszeni (vagy akár más lányoknak!).
röviden: ki a francot érdekel a véleményed a másik ruházkodásáról? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!