Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csomó cikket olvastam arról hogy a kopasz férfiak sikeresebbek szexibbek dominánsabbak, mégis itt azt látom hogy lányok nők jelentős részének nem jön be?
azért mert simán kamu.
a kopasz pasit általában vin diesel-el fénykorában,vagy the rock-al azonosítják.
vagyis szociálisan domináns izmos emberekkel.
de ha logikusan belegondolsz,most egy 60 kilós 30 éves átlagos kopasz pasi,hogyan érne fel hozzájuk vonzalmi értékben?
eleve nem véletlen lett az utóbbi időben sikerüzletág a hajpigmentáció.
Kérlek linkeld be azokat a cikkeket! Kíváncsi vagyok rájuk.
Egyébként mi van, túl sok Bruce Willis és Jason Statham filmet néztél? :D
1. észrevételem: ezen az oldalon bem tudsz reprezentatív felmérést csinálni.
Több észrevételt az első észrevétel alapján nincs értelme tenni.
Én ennek ellenére sem leszek kopasz :D A genetikám miatt nekem még 80 évesen is bőven lesz hajam, nagypapám is most kezdte a kopaszodást túl a 80.szülinapján. Viszont cserébe 22 évesen már volt ősz hajszálam.
Amúgy (nem tudományos, csak saját nézet), a többség kopaszodik vagy kopasz lesz középkorúként. Aztán van a másik vonulat (ide tartozom én is) akiknek marad a sűrű haj idősebb korban is, de az már 30 éves korára erősen deresedik...
De én akkor sem lennék kopasz, ha ez lenne a szexideál, sőt akkor "még azért se", mert mindenki más olyan lenne rögtön. Most a szakállal vagyok így, sosem vágytam rá, de mióta mindenkinek van, azóta még ez is taszít.
Na igen, nem mindegy hogy melyik fajta kopasz.
A környezetemben van Vin Diesel, annyi, hogy rendőr.
A nők imádják.
Meg van a görbehátú, szemüveges, kopaszodó.... Na hát az se fog soha nőt látni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!